Erikçe Macera Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Erikçe Macera Parkı

Gaziantep Erikçe Macera Parkı, doğa ile iç içe eğlenceli aktiviteler sunan bir macera parkıdır. Ziyaretçilere hem doğa sporları yapma hem de keyifli vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Erikçe Macera Parkı, 2015 yılında doğa tutkunu genç girişimciler tarafından kurulmuştur. Amacı, insanları doğayla buluşturarak macera dolu deneyimler yaşatmaktır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • Macera parkuru: 100 TL
  • Rehber eşliğinde doğa yürüyüşü: 75 TL

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe aktiviteler
  • Profesyonel rehberler eşliğinde macera parkuru
  • Farklı zorluk seviyelerine sahip doğa yürüyüş rotaları
  • Piknik alanları ve kamp imkanı
Erikçe Macera Parkı, doğa severler için vazgeçilmez bir destinasyondur. Profesyonel rehberler eşliğinde güvenli ve keyifli bir macera deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Erikçe Macera Parkı Yorumlar - 1

user315698

Gaziantep Erikçe Macera Parkı Kamp Alanı oldukça keyifli ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Doğayla iç içe olma imkanı bulabileceğiniz bu kamp alanı, temiz ve düzenli bir ortama sahip. Kamp alanının etrafı ağaçlarla çevrili olduğu için doğal bir atmosfer sunuyor. Ayrıca burada bulunan aktiviteler de oldukça eğlenceli ve heyecan verici. Tesisin personeli de oldukça ilgili ve yardımsever. Genel olarak Gaziantep Erikçe Macera Parkı Kamp Alanı'nı tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
Mehmet Özyer

Mehmet Özyer

Ormanla içine temiz havası ve doğası Süper

2022:06:21 19:28:28
velev sirayet

velev sirayet

10 numara 4 yıldız. Bir yıldız kırıyorum harika aktivite olanakları var ama organizasyon çok iyi değil neyi ne zaman nasıl yaptığını anlayamıyorsun. O kadar aktivite var ama en uzun zamanları oturarak geçirdik.Masa tenisi, plaj voleybolu, basketbol, satranç, dart gibi aktiviteleri hiç yapmazken saatlerimizi Sandalya kapmaca oyununa verdik. Yoksa yeme içme, görevli arkadaşların ilgisi on numara..

2022:08:08 21:49:39
Yasemin Doğan

Yasemin Doğan

Biz macera parkına gittik. Çalışanlar hayattan bez miş yemekleri kötüydü. Tuvalette ne su ne peçete vardı. Bizim grup lideri göknur hoca hiçbirşey yapmak istemiyor hayattan bez miş gibiydi. Bir daha asla gitmem

2022:09:08 20:54:46
A.S.E. MÜHENDİSLİK - FETTAHOĞLU

A.S.E. MÜHENDİSLİK - FETTAHOĞLU

Harika bir yer. Görmeye değer. Dağ ve çam havası.

2018:07:27 21:23:07
Merve Elçici

Merve Elçici

Öncelikle Gaziantep de olanlar için hafta sonu zaman geçirilecek ideal bir yer. Gaziantepe ilk defa gelenler içinde gezilecek ve keşfedilecek bir yer. Çocuğunuz varsa çok farklı aktivitelerden faydalanabilirsiniz.

2022:10:31 21:37:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı