Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep

Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep, şehrin merkezinde yer alan şık ve modern bir kafedir. Misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, serinletici içecekler, atıştırmalıklar ve hafif yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kafe, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde geniş bir yelpaze bulunmakta olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şık ve modern dekorasyon
  • Çeşitli kahve ve içecek seçenekleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar ve hafif yemekler
  • Canlı müzik etkinlikleri
Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem şık ve modern atmosferiyle hem de lezzetli ürünleriyle keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Mary Jane Cafe Lounge Gaziantep Yorumlar - 1

user315678

Gaziantep Mary Jane Cafe Lounge oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok hoş ve sakin, çalışanlar da oldukça ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki çeşitlilik de oldukça fazla ve lezzetli. Özellikle kahveleri çok başarılı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

7 Ekim 2024
Tuğba Albayram

Tuğba Albayram

Arkadaşlarımın yanına uğradığım bir yerdi. Servis biraz geç geliyor. Ben sadece çay içtim, fena değildi. Masada aferatif yiyecekler vardı, iyi sayılabilecek düzeyde idi. İkram olarak masalara popcorn bırakmışlardı, iyi düşünülmüş. Ayrıca mekanda canlı müzik yapılıyordu. Solist sesi çok güzel fakat mekanın ses sistemi çok iyi değildi. Bu nedenle bazen rahatsız edici düzeyde oluyordu. Tarz olarak da beni açmadı, ama müşteri memnuniyeti açısından istek parçalara göre şekillendiği için pek bir şey söyleyemeceğim. Tercih meselesi sonuçta.

2023:10:07 20:03:01
Melike Yilmaz

Melike Yilmaz

Eskiden daha mantıklı bir işletmeydi şuan her şeyi paraya dokmusler, canlı müzik adı altinda yaptıkları şeyin bile parasını vatandaşa odetiyorlar fiyatları uçmuş resmen çok pişman oldum gitmeyin daha güzel mekanlarda daha uygun fiyata daha iyi hizmet alabilirsiniz.. resmen abarttikca abartmışlar! Tamamiyle hayal kırıklığı

2023:07:18 22:18:38
Merve Z.

Merve Z.

Kaba saba çalışana sahip olan bir mekan. İki gün önce önüne park edip yan taraftaki cafeye gittik arkadaşlarımla. Geldiğimizde arabamızın arkasına araba park etmişti. Bizde mekana gelenlerden birinin olacağını tahmin edip içeri girip garsona sorduk.Bir sinirlenmeler, bir gerginlikler ‘bilmiyoruz’ ‘haberimiz yok’ ‘siz bir işletmenin önüne park etmeyecektiniz’ diye oldukça kaba bir üslupla karşılaştık kısa boylu sakallı esmer bir garson tarafından.‘Polisi arayın sahibini bulmak için’ dedi ve polisi aradığımızı anladıktan sonra gidip arabanın sahibine haber verdi(Kim olduğunu biliyormuş). Hem bizi hem de arabanın sahibini mağdur etti ki adamcağız polisi aradığımızı duyunca çok üzüldü neden bana hemen söylemediler diye.Mekan sizin olabilir ama sokaklar size ait değil… Bunu öğrenin!

2023:01:09 13:11:34
omiaydin

omiaydin

Deprem sürecinde bize kapıları açtılar. Güvenli tonla kafe varken hiçbiri açmadı sadece burası yardımcı oldu. Yemek verdiler. Soba getirdiler. İstediğiniz kadar kalın dediler. Allah sizden razı olsun. Bu saatten sonra tek takılacağım mekan.

2023:02:09 12:18:46
Seda Öztürkmen

Seda Öztürkmen

Nezih Sakin Güzel bir ortam Canlı müzik leride var

2023:08:17 21:04:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı