KİKA KİTAP ~KAFE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep KİKA KİTAP ~KAFE

KİKA KİTAP ~KAFE, Gaziantep şehrinde kitap ve kafe hizmetlerini bir arada sunan benzersiz bir mekandır. İşletme, kitap okumayı sevenler için huzurlu bir ortam sunarken, aynı zamanda lezzetli kahve ve atıştırmalıklarla da misafirlerini ağırlamaktadır.

Tarihçe

KİKA KİTAP ~KAFE, 2015 yılında Gaziantep'te kitapseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. O günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Kitap fiyatları piyasa standartlarındadır.
  • Kafe menüsündeki ürünler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir kitap koleksiyonu
  • Lezzetli kahve çeşitleri
  • Kitap okuma alanları
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti
KİKA KİTAP ~KAFE'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Hem kitap okuyup dinlenmek isteyenler hem de sıcak bir kahve eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır. Ayrıca, dostane atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışıyla da öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil KİKA KİTAP ~KAFE Yorumlar - 1

user315590

Gaziantep KİKA KİTAP ~KAFE Kitapçı oldukça keyifli bir mekan. Kitap seçenekleri oldukça geniş ve her türlü okuyucuya hitap eden kitaplar bulunuyor. Ayrıca kafe bölümü de oldukça şirin ve rahat bir ortama sahip. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer. Puan : 5

7 Ekim 2024
Canbolat Hukuk

Canbolat Hukuk

Nezih temiz uygunAl kitabini otur oku karışan yokAl notebook aynı şekilde kahveyle leziz çalışKitaplık açısından zenginÇocuk kitapları materyalleri açısından ortadaki masada çocuğuna vakit geçirebilirsinizİlginç ürünler de yok değilAvm deki buna benzer 2 yerden 1 iBence en iyisiYiyecek olarak ve hizmet kalitesi olarak bir kitap kafede olabilecek her şey varEn başta huzurSessiz ve sakin

2021:08:30 15:51:15
ibrahim ertaş

ibrahim ertaş

Bu gün şahsım adına üzüldüm.Müdavimi olduğum ve severek geldiğim KİKA’ya 4 erişkin ve 1 çocuk giriş yaptık.Sankopark’da gezerken çocuk istediği için başka bir mekandan fondü almıştık.Neyse,KİKA’ya girdik ve oturduk.Sipariş aşamasında çalışan arkadaşlar çocuğun elindeki tatlı nedeniyle bizi uyardılar.Bu çocuk,erişkin değil,bunun için uyarmaya gerek var mı Allah aşkına diye sitem ettim.Canım çok sıkıldı.Nasıl yapalım çocuğun elinde su olur,başka bir şey olur,içeri almayalım mı,çocuğu dışarda mı bekletelim bitene kadar? Eğer bakış açısı buysa,sevdiğimiz bir mekana daha gitmeyiz,yok yere bir sebepten dolayı karşılıklı kaybetmiş oluruz.

2023:02:02 15:29:07
raven

raven

San sebastian yemek yerine labne peynir isteyin çalışanları fazla yormamış olursunuz. O kadar kötü. Müşteriyle ilgilenme, sorunu giderme konusunda mahalle kıraathanesi bile olamazlar. Böyle yerlere para kazandırmamak lazım.

2023:01:09 11:34:13
ÖMER GÖNÜLLÜ

ÖMER GÖNÜLLÜ

Garsonlariniz genel anlamda ilgisiz ve guler yuzlu degil, garsonluk mesleginin yarisini guler yuz olusturur. Adini bilmiyorum ama bir tane kadin garsonunuzun yuzu limon sıkıyordu resmen, hosgeldiniz yerine hosgeldin dedi sanki arkadasiyim, Suriyeli bi kadinin bos bebek arabasi yolu isgal etmisti, hic izin istemeden sormadan aldi onu sert bi sekilde masaya sokmaya calisti, ve kulaklikla servis yapiyordu en cok da buna sasirdim

2022:08:08 19:04:09
Diana İsmail

Diana İsmail

Ben böyle bir rezillik görmedim. Servisin aşırı yavaş olmasını geçtim. San sebastian istedik çikolatasız getirmişler, değiştirilmesini talep ettik. Yine aynı tabak geldi.Mutfak kısmında duran bir arakadaşa bakar mısınız diye seslendim. Oradan ne vardı diye bağırarak cevap verdi!!! Başka bir arkadaşı onun adına özür diledi ama kendisi yüzümüze bakarak oradan yüksek sesle konuşmaya devam etti. Demem o ki hizmet sektöründe bu gibi davranışlar size de aykırı geliyorsa asla tavsiye etmem bu mekanı.Not: sürekli geldiğim bir yerdi asla böyle değildi bu davranışlardan ötürü çok ama çok kötü hissettim kendimi.

2022:06:15 16:38:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı