İKRA TESBİH VE KİTABEVİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

İKRA TESBİH VE KİTABEVİ Gaziantep

İKRA Tesbih ve Kitabevi, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir tesbih ve kitap satış mağazasıdır. Mağazamızda el yapımı tesbihlerden, dini kitaplara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.

Tarihçe

İKRA Tesbih ve Kitabevi, 2005 yılında Gaziantep'te açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Mağazamızda her bütçeye uygun fiyatlarla ürünler bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmayı ilke edinmiş bir işletmeyiz.

Önemli Özellikler

  • El yapımı tesbihler
  • Dini kitaplar
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
İKRA Tesbih ve Kitabevi, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Eğer Gaziantep'te tesbih veya dini kitap alışverişi yapmayı düşünüyorsanız, İKRA Tesbih ve Kitabevi'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey İKRA TESBİH VE KİTABEVİ Yorumlar - 1

user315582

Gaziantep İKRA TESBİH VE KİTABEVİ, geniş bir kitap yelpazesi sunan harika bir kitapçı. Burada aradığınız her türe ve yazarın eserlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

7 Ekim 2024
CAT MAN

CAT MAN

Aradığım bir çok tesbih çeşidini uygun fiyatlara tedarik eden bir işletme. Çalışan arkadaşın sıcak kanlılığı ve güler yüzü çok içten ve samimi geliyor. Yabancı değil de kendi dükkanınıza gitmiş hissi oluşturuyor bu. Fiyatlar gayet piyasaya göre uygun, tesbih koleksiyon ve lot ürünleri de geniş yelpazeli.kısacası her cebe uygun sıcak bir işletme

2022:05:03 00:21:57
İsmail Tulek

İsmail Tulek

Güzel ve uygun fiyata tesbih ve islami kitaplar var.

2022:08:29 12:38:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 08:30–19:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı