Akşam Simit (Emek)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Akşam Simit (Emek) Gaziantep

Akşam Simit (Emek), Gaziantep şehrinde yer alan bir simitçidir. İşletme, taze ve lezzetli simitler sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Akşam Simit (Emek), yıllardır Gaziantep halkına kaliteli simitler sunmaktadır. Geleneksel simitçilik anlayışını modern bir şekilde yorumlayarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Sabit ve uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler için makul fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Taze ve lezzetli simitler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Çeşitli simit çeşitleri
Akşam Simit (Emek), lezzetli simitleri ve kaliteli hizmeti ile Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir simitçidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Akşam Simit (Emek) Yorumlar - 1

user315282

Gaziantep Akşam Simit (Emek) Fırın'da simitler gerçekten çok lezzetli ve taze. Fırının hijyenine de dikkat ettikleri için güvenle alışveriş yapabiliyorum. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
Aylin Ç.

Aylin Ç.

İlk aklıma gelen şey kahvaltıdaki çeşitlilik oldu; bu çok güzel ancak umarım kalanlar çöpe değil hayvanlara filan gidiyordur. Bireysel gittinizde serpme kahvaltı var mı bilmiyorum ama varsa bile yumurtalı birkaç seçeneği direkt getirmek yerine seçim size bırakılmalı (gıda israfının önlenmesi açısından önemli) zaten iyi yapıldığında daha az çeşit de iş görür. Birkaç çeşit dışında lezzete diyecek bir şey yok, oldukça iyiydi. Peynirlerin tamamı fazlaca tuzluydu, yöresel peynir olmalarını anlıyorum ama böyle yemek zor! Bir de, görüntüsü pek cazip olmadığından, kızarmış patates hiç yenmedi, ona dikkat edilmeli.Fiyata gelince; grupla gittik ve kişi başı 200 TL ödedik.

2023:11:03 16:55:43
şennur enginler

şennur enginler

Çok zengin dolu dolu bir kahvaltı yaptım su böreği sucuk ve diğer kahvaltılık malzemeleri çok kaliteli ve lezzetli ama kahkeler favori diyeceğim hele fıstıklı olan lezzet bombası … Gaziantep te uğramadan dömülmez

2023:11:15 16:43:03
Emrah Kaya

Emrah Kaya

Katmer siparişi verdim fakat ürün hamurlaşmış ve soğuk geldi, ayrıca ürün taze değildi. Isıttığım halde yine yenmedi.

2023:12:26 17:25:31
Tarih Eren BABÜR

Tarih Eren BABÜR

Kahvaltı için gittik yorum yapmıyorum sadece fotoğrafa bakın lütfen.... diğer pastane ürünleri de enfes... işletmeci beyefendi de oldukça ilgiliydi...

2023:06:25 19:22:07
KADİR CELEN

KADİR CELEN

Kahvaltı için tur şirketi ile umutsuz gitmiştik. Fakat yüzümüzü kara çıkardı. Hiçte üzülmedim. 6 çeşit yöresel vardı. Diğer peynir zeytin. Yuvalama, çiğer, simit aşı rika rika harika. Sakın bozma böyle devam.

2022:09:28 15:20:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı