Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi Gaziantep

Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi, Gaziantep şehrinde lezzetli pastalar, tatlılar ve atıştırmalıklar sunan bir pastane ve kafe olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunan işletme, şehrin en popüler mekanlarından biridir.

Tarihçe

Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi, 2005 yılında Gaziantep'te açılmıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmiş ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde geniş bir fiyat aralığı bulunmakla birlikte, her bütçeye hitap eden seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri
  • Kahvaltı ve atıştırmalık menüleri
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Temiz ve şık bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin sıkça ziyaret ettiği pastanemizde keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi Yorumlar - 1

user315276

Fıstık Ağacı Pastanesi-Emek Şubesi'nin fırınından çıkan lezzetli ürünler gerçekten harika! Özellikle poğaçaları ve börekleri çok lezzetli. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
Taha Çukadar

Taha Çukadar

Daha önce alıyorduk çok güzeldi fakat yılbaşı akşamı için almıştık bu kadar berbat olamaz. Keki hazır kek ile yapılmıştı,kreması aynı berbatlıkta.Değiştirmek için 30 km git gel yaptım tadına baktılar neymiş efendim hiç bir şeyi yokmuş gayet yenilenilirmiş aldıkları para haram zıkkım olsun hadi birimizin damak zevki kötü geri kalan 10 kişininde mi kötü yazık günah..

2023:12:31 20:41:49
Kemal Çukadar

Kemal Çukadar

Yılbaşı günü için bir adet 12 kişilik meyveli pasta aldık,almaz olaydık.Ne tadı vardı ne tuzu kendileri yiyemeyeceği pastaları insanlara satıyorlar ve bu durumdan oldukça memnunlar tavsiye etmiyorum

2023:12:31 20:57:12
Pnsz

Pnsz

Çevreyoluna çıkmadan primemall avm ilerisinde bulunan fıstık ağacına ilk defa geldim. Mekan cok şık, pastalar lezzetli, fiyatlar normal. Ayrıca dünya mutfağından oluşan yemek menüsü var. Pasta dışında pizza hamburger, et tavuk menüler, çorbalar mevcut. Çay 8 lira dilim pastalar 35-40 arasında değişiyor. Personeller ilgili güleryüzlü. Yalnız çalışan şarkılar cok gürültülü, bas ağrıtıyor, ortamın dokusuna uyacak klasik müzik çalınsa bence daha uyumlu olur. Ayrıca kitaplık tarzı bir dekorasyon var ama boş bırakılmış doldurulursa mekana ekstra güzellik Katacaktır. Karekod uygulaması masadan masaya taşınıyor onu saçma buldum sabit olsa daha özgür davranılır. Açıkçası gelinir güzel vakit geçirilir. Memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

2022:03:16 16:21:34
Fatih Aydın

Fatih Aydın

Verdiğim 2 puan sadece tatlıları güzel olduğu için. Onun haricinde yıldız haketmiyor. Güzelce tatlılarımızı yedik hesabımızı masada oturduğumuz sırada ödemiştik ama çıkışta hesap ödenmedi diye peşimizden geldiler ve çok ısrarcıydılar fişi göstermemize rağmen adisyonu bulmak için bizi dakikalarca ayakta beklettiler. Daha sonrasında anladık ki ödenmeyen şey masaya sonradan gelen su ve çay parasıymış 1 bardak çay parasının bile arkasına düştüler. Üstelik misafirimizin yanında. Tatlı bölümünde çalışanlar gayet güleryüzlülerdi ama garsonlar hiç hoşgörülü değillerdi. Mekana tekrar gitmeyi, yeni bir mekan keşfettiğimizi düşünüyorduk ama çıkışta böyle bir durum yaşattıkları için açıkçası bir daha gitmeyi düşünmüyoruz..

2023:07:31 11:25:44
Harun Sss

Harun Sss

Pastaları çok güzel. Ama hem kasadaki eleman hem de tezgah arkasında çalışan elemanlar çok kabalar.Para ödemek için adam gibi sıramı bekliyorum. Kasadaki beni değil omzumun üstünden kart uzatanın hesabını alıyor. Niye böyle yapıyorsun dediğimde ne farkeder ki diye cevap veriyor.Tezgahtaki çalışana bu neli diyorsun tenezzül edip cevap vermiyor.

2023:08:28 10:47:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı