Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Tatlıhane

Gaziantep Tatlıhane, şehrin en sevilen tatlı ve pastane ürünlerini sunan bir işletmedir. 1990 yılında ailemiz tarafından kurulan işletmemiz, geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gaziantep Tatlıhane, 30 yılı aşkın bir süredir şehre hizmet vermektedir. Başlangıçta küçük bir dükkan olarak açılan işletmemiz, zamanla genişleyerek şehrin en popüler tatlıcılarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli malzemeler kullanarak üretilen ürünlerimizi uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.
  • Fiyatlarımızı her kesime hitap edecek şekilde belirlemekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep tatlılarının yanı sıra modern tatlı ve pastane ürünleri de sunmaktayız.
  • Taze ve doğal malzemeler kullanarak lezzetli ve sağlıklı ürünler üretmekteyiz.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman kaliteli hizmet sunmaktayız.
Gaziantep Tatlıhane'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel tatlarımızı modern bir şekilde sunmamız, uygun fiyat politikamız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem işletmemizi diğerlerinden farklı kılmaktadır. Sizleri de lezzetli tatlarımızı denemeye bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Tatlıhane Yorumlar - 1

user315226

Gaziantep Tatlıhane Fırın'da yediğim tatlılar gerçekten harikaydı. Özellikle baklavaları çok lezzetliydi, hamur işleri de çok başarılıydı. Personel de çok ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

7 Ekim 2024
Serra K.

Serra K.

Gaziantep’te merkezi konumda baklava dışında farklı tatlar arayanlar için güzel bir mekan olmuş. Çeşit çok ben ilk gidişimde vişneli ekmek kadayıfı denemek istedim. Porsiyon çok büyük iyi güzel ama malesef bir daha tercih etmeyeceğim bir seçenek oldu. Yanına koydukları kaymak denilen şeyin kaymakla alakası bile yoktu. Resmen kremaydı yedigim tatlıdan da o yüzden birşey anlamadım bence market kaymağı yerine sahan kaymağı kullanmayı denemelisiniz ki tatlının bir anlamı olsun.

2023:11:20 08:13:15
Hakan Kömürcü

Hakan Kömürcü

İlk açıldığı zamanları biliyorum. Yaratmak istedikleri başarı öyküsünde sağlam bir biçimde ilerliyorlar. Ben Pakize tatlısı düşkünüyüm. Callebaut Belçika çikolatası kullanma alışkanlıklarını hiç bozmadılar, kaliteden ödün yok. Oturma alanlarını da üç kat büyüttüler.İlk defa sufle de denedik, böylesini dışarıda pek yememiştik ( Gaziantep'te) , gayet başarılı idi, tebrik ederim.

2023:01:20 19:11:21
efil aydin

efil aydin

Tatlilari çok lezzetli, çikolatada kaliteden ödün vermiyorlar. Pakize asuman gibi tatlilari mükemmel ötesi.. güler yüzlü servis yapan çalışanlarına ayrı hayranım. Antepe dair en çok sevdiğim tatlı mekanıdır. Başarıları daim olsun

2024:01:13 00:11:58
Nurullah Sağlam

Nurullah Sağlam

100. Yıl parkının yanında kalabalık salaş bir mekan. Ürünleri taze ve lezzetli. Resimdeki fıstıklı sebastiyan+muz+çilek üzerine cikolata sosu sipesiyali harika olmuştu. İki kişi için ideal tatlı. Fiyatları makul. Personel ilgili ve güleryüzlü. Ortam temiz. Ailecek rahat kıyafetlerle gidilebilecek bir yer. Otopark sorunu yok.

2023:05:26 22:09:58
Hüseyin Atış

Hüseyin Atış

İlk açıldığı ve küçücük olduğu zamanlardan beri giderim, sakin güzel ve kaliteli bir mekan.

2024:01:25 16:13:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 09:00–01:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–01:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı