Pinku Bakery

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Pinku Bakery

Pinku Bakery, Gaziantep şehrinde bulunan bir pastane ve kafe işletmesidir. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli ve taze ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Pinku Bakery, Gaziantep'in en sevilen pastanelerinden biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Pinku Bakery, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Pastalar, kurabiyeler, ekmekler ve diğer ürünler için rekabetçi fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Şık ve konforlu bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Pinku Bakery, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Gaziantep'te tercih edilen bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori pastanelerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Pinku Bakery Yorumlar - 1

user315202

Gaziantep Pinku Bakery Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle fırın ürünleri çok taze ve lezzetli. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
Rümeysa Alvar

Rümeysa Alvar

Öyle güzel bir yer ki kapısından içeriye girdiğim anda enerjim yükseliyor 🥰 ışıl ışıl rengarenk bir konsept. Zevk sahibi bir kadın eli değdiği her halinden belli ☺️ Mevsimlere göre, özel günlere göre sürekli dekorasyonlarını güncelliyorlar yani çok emek harcanıyor gerçekten. Çalışanlar da sahibi de çok tatlı, çok güleryüzlü ve misafirperver insanlar 🫶🏻 pastaları da çok lezzetli. Kullanılan tabaklar, kahve fincanları bile hep en kaliteli en pahalı markalar. İkram ettikleri kolonya bile vakko yani siz düşünün gerisini :) Fiyatlar da abartıldığı kadar yüksek değil bence. Kaliteli ve güleryüzlü hizmet almak isteyenler için önerebileceğim bir mekan 👍🏼

2023:12:20 17:17:14
admr dmr

admr dmr

Negatif girip pozitif cikmak🥰Enerjisi,sinerjisi,mekanin dekoru,guler yuzlu calisanlari,enfesssss lezzetli😋konsept pasta ve kurabiyeleriyle dopdolu bir mekan.Sirf mutlu olmak icin bile resimlere bakilasi🫠10/10🫶

2023:12:25 14:14:59
Gizem Gürpınar

Gizem Gürpınar

Mekan olarak çok şık gerçekten. Atmosfer iyi hissettiriyor. Kahve içtim zaten klasik latte. Ben aslında yapılan bi hareketten bahsedicem iki arkadaşımla birlikte gitmiştik ve birer kahve söyledik. Yaklaşık bi 40 dk oturduk. Daha sonra yeni yıl ruhuna bürünmek adına fotoğraf çekilmek için ayağa kalktık döndüğümüzde masamızda “rezerve” notu bulduk kısacası oturmayın demek bu. Müşterileriniz için yeterli alanınızın olmaması bizi ne derece enterese ediyor pek anlamasam da saygılı davranıp kafeden çıktık. Oradaki genç çocuk başta bizimle güzel ilgilendi fakat fotoğraf çekilirken defalarca kameranın önünden geçti hadi servis yaptığı için onun için alınganlık yapmadık ama yeni müşteriler girince masamıza rezerve yazmanız hiç hoş değildi. Tavsiye eder miyim bi kahve için tabii ki ederim mekanın şıklığı felan da yine aynı şekilde on numara gidin, fakat fazla oturmayın .

2024:01:04 00:22:05
Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Ben beğendim butik nezih bir ortam fiyatlar bir tık pahalı, 270 ₺ ödedim tarih 13.11.2023

2023:11:14 20:48:12
Büşra Esen

Büşra Esen

Büyükşehirin kalabalığından kaçıp sığınabileceğiniz, kendinizi evinizin mutfağında hissedeceğiniz harika bir mekan. Çalışanları güleryüzlü ve samimiler. Sımsıcak bir aile ortamı oluşturmuşlar kendilerine bunu girer girmez hissediyorsunuz. Dekorlarının güzelliği bir yana her masanın vazosunu çiçeklerin süslüyor olması kendinizi özel hissetmenize sebep oluyor. Her gün taze pastaları, tatlıları var. Her biri diğerinden güzel seçmesi çok zor :))) fincanlarının güzelliğine ayrı bir parantez açmalıyım :) mekanın sahibi özel günler için özenerek hediyeler hazırlıyor ve her bir detayı dikkatle ve aşkla yapıyor. Özetle hem ruhunuz hem mideniz tatlıya doyuyor :)) daimi müşterisiyim. Arkadaşımla hadi bizim yerimize gidelim diyerek koşarak Pinku'ya geliyoruz. 2023 yılında orda çok güzel anılar biriktirip harika tatlar deneyimledik. 2024'te de oradayız :)) siz de tereddüt etmeden gelin.

2023:12:25 13:36:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:30
  • Salı 08:00–21:30
  • Çarşamba 08:00–21:30
  • Perşembe 08:00–21:30
  • Cuma 08:00–21:30
  • Cumartesi 08:00–21:30
  • Pazar 00:00–18:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı