FIRINO Artisan Bakery Kalealtı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

FIRINO Artisan Bakery Gaziantep Kalealtı

FIRINO Artisan Bakery, Gaziantep'in Kalealtı bölgesinde yer alan bir fırındır. 2015 yılında açılan işletme, geleneksel yöntemlerle hazırlanan eşsiz lezzetler sunmaktadır.

Tarihçe

FIRINO Artisan Bakery, Gaziantep'in zengin fırın geleneğinden ilham alarak kurulmuştur. Usta fırıncılar tarafından yönetilen işletme, kaliteli malzemeler kullanarak her gün taze ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

FIRINO Artisan Bakery, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, sunulan ürünün kalitesi ve içeriğine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle hazırlanan eşsiz lezzetler
  • Taze ve doğal malzemelerin kullanımı
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
FIRINO Artisan Bakery, Gaziantep'te eşsiz lezzetleri ve kaliteli hizmetiyle öne çıkan bir fırındır. Geleneksel tatları sevenler ve taze ürünler arayanlar için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey FIRINO Artisan Bakery Kalealtı Yorumlar - 1

user315190

FIRINO Artisan Bakery Kalealtı Fırın, Gaziantep'in en lezzetli ekmeklerini ve tatlılarını sunan harika bir mekan. Burada yediğim ekmekler gerçekten çok lezzetli ve tazeydi. Ayrıca personelin güleryüzlü ve ilgili olması da ayrıca memnuniyet vericiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

7 Ekim 2024
Hasan Fahri ÇOLAKOĞLU

Hasan Fahri ÇOLAKOĞLU

Efsane lezzet. Antep e gelip güzel bir yemeğin üstüne her zaman baklava yenmiyor. Böyle sütlü hafif süper lezzetli tatlılarıda tavsiye ediyorum. Limonatayı içerken adeta limonu yediğinizi hissediyorsunuz. Tavsiye ederim 👍🏼

2023:08:14 11:18:11
Dilek Aksoy

Dilek Aksoy

Butik bir mekân beğendim tatlı hoş ve sıcaktı çalışanlar pek ilgili değillerdi ama ya da biz sabah saatine denk geldiğimiz içinde olabilir bir kez daha şans vereceğim mutlaka kahveleri güzeldi.

2023:12:13 12:32:53
narin şimşek

narin şimşek

Mekan yeri renkleri ve boyutuyla insana sakinlik veren bir yer. Temiz ve özenli. Menü ürünleri kafeler arasında kıyaslanırsa butik bir mekana göre memnun edici fakat şeker oranları fazla. Yöresel ürünleri bulabileceğiniz nadir kafelerden biri. Çalışanlar samimi, sıcak kanlılar. Yalnız olmayı seven insanlar için yağmurlu havalarda kalabalıktan kaçıp takılmak isteyebilecekleri bir mekan.

2023:09:20 17:15:16
Dilara Özcan

Dilara Özcan

Değişik ekmekler var, sporculara özel ekmek var sanıyorum, baget filan da. Baya küçük bir yer, gelen zaten fotoğraf çekinmeye geliyor. Standart mekanlarda kahve içmekten sıkıldıysanız buraya uğrayabilirsiniz, 3 nesilbir kahve beklemeyin,espresso bazlı kahvelerini denemedim ama makinede demledikleri filtre kahveyi satıyorlar, fiyata göre en azından filtre kağıdıyla demlenmiş taze bir filtre beklerdim. Taze çeşitli ekmekler için gidilebilir.

2024:01:26 11:10:02
Tuğçe Yetkin

Tuğçe Yetkin

Bu ürün sürekli bayat satılıyor. Hep alıyorum 1 ya da 2 kez tazesine denk geldim. Çalışanlara da söyledim asla kontrol edilmiyor görüyorum ki. Yumuşamış ve bayat kokuyor 2 paket aldım ikisi de çöp

2023:09:02 08:16:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 08:30–22:00
  • Pazar 08:30–22:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı