Fıstık Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Fıstık Parkı

Fıstık Parkı, Gaziantep şehrinde yer alan bir eğlence ve dinlenme alanıdır. Park, ziyaretçilere doğanın güzelliklerini keşfetme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Fıstık Parkı, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehrin önemli turistik mekanlarından biri haline gelmiştir. Park, her yaştan ziyaretçiye hitap etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Yetişkinler için 20 TL, çocuklar için 10 TL
  • Piknik alanı kiralama: 100 TL
  • Bisiklet kiralama: 15 TL/saat

Önemli Özellikler

  • Doğa yürüyüşü parkurları
  • Piknik alanları ve mangal imkanı
  • Çocuk oyun alanları
  • Bisiklet ve paten kiralama
Fıstık Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Aileler, çiftler ve arkadaş grupları için ideal bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Fıstık Parkı Yorumlar - 1

user315056

Gaziantep Fıstık Parkı Müze, şehrin kültürel mirasını ve fıstık üretimini tanıtan harika bir mekan. Müzede sergilenen eserler ve bilgiler oldukça ilgi çekiciydi. Ayrıca fıstıkla ilgili yapılan interaktif etkinlikler de çok eğlenceliydi. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

7 Ekim 2024
Mustafa Şimşek

Mustafa Şimşek

Fıstık bağlarının içine yapılmış yeşilin her tonunu görebileceğiniz, fıstık ağaçlarını yakından tanıyabileceğiniz bir park, parkın ana girişine kocaman bir fıstık simgesi ve içine fıstık müzesi yapılmış, yalnız çocuklar için oyun alanları tahrip olmuş bakımsız, ilgilenilmesi gerekiyor, su oyun alanı tamamen kullanılmaz halde acil el atılması gerekiyor. Benim için Çocukların güzel vakit geçireceği alanlar onları telefondan yapay yaşamaktan uzak kılıyor o yüzden park ve bahçeler çok önemli.

2023:10:04 06:23:19
Mustafa Kaya

Mustafa Kaya

Çok güzel düzenlenmiş. Çevreyi tanımak için yaptığım sabah yürüyüşünde farkettim. İçinde bulunduğu park zaten muhteşem. Görevli çok ilgiliydi. Kahve ikramı jesti için teşekkürler.

2021:11:20 08:49:02
orhan y

orhan y

Parkın içi diğer parklardan pek farkı yoktu çocuklar için kaydırak ile ve salıncak yetişkinler için oturulacak Banklar mevcut yalnız birçok parkta bulunan engelliler için akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonu bulamadım şarj istasyonu engelliler için büyük ihtiyaç

2023:09:08 08:06:20
Hakan Karabulut

Hakan Karabulut

Çok güzel tertipli, bakımlı ve temiz.Hemen yanında Fıstık müzesi var.Öncelikle orayı ziyaret edin, sonra parkı gezin.Çeşit çeşit olan fıstık ağaçlarını ve ağaçta fıstıkları görebilirsiniz.Park içinde ku tuvalet, temiz ve bakımlı idi.

2022:06:03 14:55:34
Fatih Qarage

Fatih Qarage

Park konum olarak güzel bir yerde, lakin iceriye motorsiklet ile hava atmak icin giren baya gereksiz insan mevcut ..

2023:12:28 14:22:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı