Monte Bar Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Monte Bar Restaurant

Eskişehir Monte Bar Restaurant, şehrin merkezinde yer alan ve misafirlerine lezzetli yemekler sunan bir restorandır. İşletme, hem yerli hem de yabancı turistlere hizmet vermektedir.

Tarihçe

Monte Bar Restaurant, 2005 yılında Eskişehir'de açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Restoranda fiyatlar orta seviyededir. Menüdeki yemeklerin lezzeti ve sunumu, fiyatlarına değer kılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Uzman şefler tarafından hazırlanan lezzetli yemekler
  • Özel organizasyonlar için rezervasyon imkanı
  • Canlı müzik etkinlikleri
Eskişehir Monte Bar Restaurant, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerli hem de yabancı misafirler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Monte Bar Restaurant Yorumlar - 1

user314866

Eskişehir Monte Bar Restaurant'ta yediğim yemekler gerçekten harikaydı. Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanmış yemekler sunuluyor. Ayrıca manzara da çok güzeldi, atmosferi de çok hoştu. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

6 Ekim 2024
Erdem Bey

Erdem Bey

Mekânın konumu çok iyi ,fakat hizmet biraz zayıf kaçıyor.Canli müzik ise tam bir fiyasko acilen revize edilip yeni bir konsept uygulamaları lazim.Fiyatlar normal seviyede fakat bir çerez ile biranın ayni fiyattan sunulması ya da oyle söylenmesini mantığıma oturtamadım.65 tl bira bu uygun bir rakam ama fıstık ta 65 tl enteresan:)Ve bir menülerinin olmaması da mekanı ikinci tercih sebebinden uzaklaştırıyor. Personel güleryüzlü ve yardımsever.

2023:10:24 01:59:47
Burhan Kocak

Burhan Kocak

Çok nezih candan bir ortam canlimuzik süper ciğer tava super

2023:12:03 09:23:25
Arda Yazıcı

Arda Yazıcı

Su kenarında, biranızı yudumlayabileceğiniz güzel bir bar. Fiyatları uygun. Çalışanlar güler yüzlü. Canlı müzikleri pek tarzım olmasa da fena değildi, arkadaş gruplarıyla gidilebilir.A nice bar by the water where you can sip your beer. The prices were affordable. Staff friendly. Live music is not bad, although not much style, you can go with groups of friends.

2020:01:15 13:17:58
Serkan Sezgin

Serkan Sezgin

Sevgili Ahmet Ağabeyimin işlettiği mekan son derece uygun fiyatları ve su gören masaları ile güzel hizmet sunuyor... Rakı kampanyaları son derece uygun yaprak ciğeri mutlaka deneyiniz.... her gün başka tarz müzik ile de minimalist bir konser consepti hakim... tavsiye ederim

2022:10:22 12:05:12
Mustafa Demircioglu

Mustafa Demircioglu

Adalarda ki Cumhuriyet Bayramı fener alayı gösterilerini izlerken muhabbet çok güzeldi. Teşekkürler.

2022:11:01 05:29:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–00:00
  • Salı 12:00–01:00
  • Çarşamba 12:00–01:00
  • Perşembe 12:00–01:00
  • Cuma 12:00–01:00
  • Cumartesi 12:00–00:00
  • Pazar 12:00–01:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı