Bufalo Burger

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Bufalo Burger

Eskişehir Bufalo Burger, şehirde lezzetli ve doyurucu burgerler sunan bir fast food restoranıdır. 2015 yılında açılan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak müşterilerine enfes burgerler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Bufalo Burger'de, geniş bir menü seçeneği bulunmaktadır. Et, tavuk ve vejetaryen seçeneklerin yanı sıra çeşitli soslar ve yan ürünler de mevcuttur.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılması
  • Geniş menü seçeneği
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Uygun fiyat politikası
Eskişehir Bufalo Burger, lezzetli burgerleri ve kaliteli hizmetiyle müşterilerin favori adreslerinden biri haline gelmiştir. Hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bu mekanı mutlaka denemelisiniz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Bufalo Burger Yorumlar - 1

user314848

Eskişehir Bufalo Burger'da yediğim burger gerçekten harikaydı. Etin lezzeti ve burgerin sunumu çok başarılıydı. Ayrıca yanında gelen patates kızartması da çok lezzetliydi. Personel de oldukça ilgiliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

6 Ekim 2024
Tayfur

Tayfur

Google yorumlarında bulup geldik. Bufalo ve diğer hamburgeri hatırlayamadım ama chedar hamburgerdi sanırım, siparis verdik. Hamburgerler ortalama üzerinde ama patates hamburgerin yanında yediğim en güzel patatesti. Şefimizin maşallahı var genç ve yetenekli, hepsini tek başına ve el yapımı olduğunu söyledi. Ben de tebrik ederek uzaklaştım :). Bir daha Eskişehir’e gelirsem kesinlikle uğrak noktam olur.. bu arada fiyatlarda gayet uygun

2024:01:07 16:08:10
Muhammed Ayten

Muhammed Ayten

Metropol kartın geçerli olduğu yerlere bakarken yorumları güzel diye tercih ettik ve iyi ki etmişiz. Şu ana kadar yediğim en burgerlerden olmasının yanında fiyatları da gayet uygun geldi. Konum olarak porsuk kenarında bulunuyor. İçerisi temiz ve tenhaydı. Siparişlerimiz de gayet iyi bir zamanda geldi. Eşim cheesburger ben ise bufalo burger söyleyip yanında karışık kova tercih ettik. Gelen her şey çok lezzetliydi. Hamburgerin içindeki her şeyin taze olduğu çok belliydi. Dükkan sahibi zaten ekmeği hariç hepsinin kendi imalatları olduğunu belirtti. Bundan sonra favori burgercim olacaktır. Burgerin yanında özellikle tavuk siparişi de vermenizi tavsiye ederim çünkü çok lezzetliydi. 21 aralık 2023 tarihinde aldıklarımın hepsine toplam 380 tl ödedim.

2023:12:21 19:21:42
Muhammed Kıyıcı

Muhammed Kıyıcı

Yediğim en iyi burgerlerdi diyebilirim. Muhteşem bi lezzer. Hizmet gayet güzel ve çalışanlar güleryüzlü. Artık Eskişehire her geldiğimde uğrayacağım bi mekan. Bu fiyatlara bu lezzet çok çok uygun. Bufalo Burgeri tatmanızı şiddetle öneririm.

2023:08:16 15:23:18
Gizem İlhan

Gizem İlhan

Vegan burgerleri mükemmel sürekli olarak gidiyoruz. Çok sevdiğim bir mekan işletme sahipleri aşırı güler yüzlü ve nazik. Acı soslarına bayılıyorum patatesleri de mükemmel. Fiyat olarak diğer mekanlara kıyasla aşırı uyguna çok güzel yemek yiyorsunuz.

2023:09:15 04:34:51
Hatice TUĞCU

Hatice TUĞCU

Temiz bir yer , chesee burger çok başarılı ayrıca baharatlı patatesleri de çok hoş. Fiyat olarak çok uygun. Önünden geçiyorsaniz ve açsanız şans verin derim

2023:09:20 15:12:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–23:30
  • Salı 11:00–23:30
  • Çarşamba 11:00–23:30
  • Perşembe 11:00–23:30
  • Cuma 11:00–23:30
  • Cumartesi 11:00–23:30
  • Pazar 11:00–23:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı