Eldorado Burger

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Eldorado Burger

Eskişehir Eldorado Burger, şehrin en popüler burger restoranlarından biridir. 2015 yılında açılan işletme, lezzetli ve doyurucu burgerleriyle müşterilerine kaliteli bir fast food deneyimi sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Eldorado Burger'de, geniş bir menü seçeneği bulunmaktadır. Et, tavuk ve vejetaryen seçeneklerin yanı sıra çeşitli yan ürünler ve içecekler de mevcuttur.

Hizmet ve Ürünler

  • Lezzetli ve doyurucu burgerler
  • Çeşitli yan ürünler ve içecekler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Eskişehir Eldorado Burger, taze ve kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı burgerleriyle müşterilerini memnun etmektedir. Hızlı servis ve uygun fiyatlarla, burger tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelmiştir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Eldorado Burger Yorumlar - 1

user314840

Eskişehir Eldorado Burger'da yediğim burger gerçekten harikaydı. Etin lezzeti ve pişirme şekli mükemmeldi. Ek olarak, yanında gelen patates kızartması da çok lezzetliydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

6 Ekim 2024
Gökhan Gödelek

Gökhan Gödelek

21 Ocak 2024 için hamburger fiyatları 150₺-190₺ arası değişiyor. Hamburger patates ile birlikte geliyor ve lezzeti güzel. Hizmet olması gerektiği gibi. Genel olarak dekorasyonlar ve müzikler güzel. Tek eksi yanı içecekler çok pahalı. Çay 20₺, gazlı içecekler 40₺.

2024:01:21 17:39:26
Mirabel

Mirabel

Küçük bir restoran olmasına rağmen çok keyifli bir mekan. Beklediğimizin cok üstündeydi... fiyatlar Eskişehire göre pahalı fakat hak ettiğini düşünüyorum. Eldiven de getiriyorlar, dilerseniz öyle de yiyebiliyorsunuz. Ben patatesini de cok beğendim. Ellerinize sağlık.

2023:03:10 01:14:14
İlayda Demirtaş

İlayda Demirtaş

Eskişehir'de son bir kaç yıldır lezzetli et, güzel ekmek, kaliteli malzemeler ile bir hamburger yiyememiştim. Çok iyi geldi patatesleri de güzeldi. Uygulama aracılığı ile sipariş vermiştim gayet hızlı geldi. En yakın zamanda mekanlarına da gidip yiyeceğim.

2023:10:23 13:42:30
bülent kiper

bülent kiper

Lezzet çok iyi çok beğendim. Hamburger çok başarılı, patates çok lezzetli. Mekan iyi tasarlanmış. Temiz bir işletme. Tekrar geleceğim.

2023:05:10 10:00:25
Gürsoy Delioğlu

Gürsoy Delioğlu

Her anlamda muhteşem. Burgerlerin eti (uzun süredir arayıp bulamadığımiz lezzeti sonunda bulduk) patates içerdeki atmosfer çalışanların nezaketi çok güzel. Söyleyecek söz bulamıyorum yolumuz yine Eskişehir'den geçerse muhakkak ugrayacagiz.

2023:11:15 15:16:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı