HMBRGR Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

HMBRGR Eskişehir

HMBRGR Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan bir hamburger restoranıdır. 2015 yılında açılan işletme, lezzetli ve kaliteli hamburgerleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

HMBRGR Eskişehir, genç ve dinamik bir ekip tarafından kurulmuştur. İşletme, açıldığı günden bu yana şehrin en popüler hamburger restoranlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

HMBRGR Eskişehir, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı hamburgerleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar, her bütçeye uygun seçenekler sunacak şekilde belirlenmiştir.

Müşteri Hedef Kitlesi

HMBRGR Eskişehir, gençlerin ve hamburger tutkunlarının sıkça tercih ettiği bir mekandır. Aynı zamanda ailelerin de rahatlıkla ziyaret edebileceği bir ortama sahiptir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanılması
  • Özgün ve lezzetli hamburger çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Şık ve modern dekorasyon
HMBRGR Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli hamburgerleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferiyle sizleri bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı HMBRGR Eskişehir Yorumlar - 1

user314770

Eskişehir HMBRGR'da yediğim hamburger gerçekten harikaydı. Etin lezzeti ve pişirme şekli mükemmeldi. Ek olarak, yanında gelen patates kızartması da çok lezzetliydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

6 Ekim 2024
A. Y

A. Y

Urunleri cesitli ve lezzetli. Self servis bir mekan.Sos ve icecek sinirsiz, dileginiz kadar alabiliyorsunuz. Soslari da guzeldi, biz begendik.

2023:10:30 19:55:53
İsa Can Çelikelden

İsa Can Çelikelden

Yok böyle bir patates, Avrupa standartlarını yeniden yazar

2024:01:22 17:41:08
Sühan Göktuğ

Sühan Göktuğ

Yediğim en güzel Patates ❤️Belçika, Hollanda yanına bile yanaşamaz... HMBRGR Bizim gözümüzde Eskişehir'in değerlerinden biridir. Canımız her hamburger istediğinde yolumuz buraya çıkıyor. Muazzam bir servis, üst düzey bir lezzet. İşletmesinden tutun hizmetine kadar her şeyiyle tercih edilmesi gereken bir yer...Seni seviyoruz HMBRGR CG ❤️

2024:01:22 17:47:45
Önder Yüksel

Önder Yüksel

Siparişi alan kasadaki sarışın hanımefendi oldukça gergindi, hiç sıra yokken oğlumla karşısında 3-4 dakika bekledik, sonra bizi kâle aldı ve siparişimizi verebildik. Siparişi sanki bedava veriyoruz gibi bir havası vardı, oğlum çok aç olmasa asla sipariş vermezdim. Bunun dışında hamburger gayet lezzetli, soslar da öyle. Fiyat olarak uygun diyemem ama lezzet olarak hakkını verdi

2024:01:03 20:19:24
Ogulcan Buyukcalik

Ogulcan Buyukcalik

Öğle yemeğinde gelip, büyük bir porsiyon ve sınırsız içecek ile sınırsız lezzetli soslarla karşılaştım. O kadar beğendim ki akşamında arkadaşlarımla bir kere daha geldim. Çok lezzetli ve detaylı bir menüsü var ayrıca kendi burgerinizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz. Mükemmel bir yer.Çalışanlar da bir o kadar güler yüzlü, Muhammet bey'e teşekkürler.

2023:10:29 16:00:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–21:30
  • Salı 11:00–21:30
  • Çarşamba 11:00–21:30
  • Perşembe 11:00–21:30
  • Cuma 11:00–22:30
  • Cumartesi 11:00–22:00
  • Pazar 11:00–21:30

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı