Gülümse Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Gülümse Veteriner Kliniği

Gülümse Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınızın tedavi ve bakımı için uzman veteriner hekimlerimiz bulunmaktadır.

Tarihçe

Gülümse Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce evcil hayvana hizmet vermiş ve sahiplerine güvenilir ve kaliteli veteriner hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 50 TL
  • Aşılar: 100 TL
  • Ameliyatlar: Fiyatlar hizmete göre değişmektedir, detaylı bilgi için kliniğimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Gülümse Veteriner Kliniği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın sağlığı bizim için en önemli önceliktir ve onlara en iyi bakımı sunmak için sürekli çalışmaktayız. Uzman kadromuz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanlarınız güvende!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Gülümse Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314702

Eskişehir Gülümse Veteriner Kliniği'nde kedimi tedavi ettirdim ve çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve profesyoneldi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Sıla

Sıla

Köpeğim öldüyse bu kadın yüzünden öldü ne doğru dürüst cevaplar veriyor ne hayvansever asla değil suratsız şekilde sadecea ayaklarında sorun olan 12 yıllık köpeğimizi bilgisizce kortizonlu iğne vererek 2 gün içinde ölümüne sebep olmuştur hakkımı helal etmiyorum aldığın her kuruş boğazına dizilsin senin gibiler bu mesleği yapmasınlar umarım en sevdiğinden çıkar acısı

2024:01:06 18:36:36
Beyza Ay

Beyza Ay

***ÖNEMLİ****Şubatta erkek golden köpeğimi kısırlaştırmak için kendileriyle telefonda görüşüp bana ertesi gün saat 10:00’da klinikte olmam gerektiği söylendi ben de ertesi günü saat 10:00’da kliniğe gittiğimde klinik kapalıydı yaklaşık 45 dakika sonra bir çalışan kliniği açtı ve içeri girdik operasyon ne zaman başlayacak diye sordugumda doktorumuz geldiği zaman başlanacak diye bir acemi cevabı aldım bana söylenen saatte asla orada bulunulmadı ve mağdur edildik şubat ayında. Doktoru bu süre zarfında klinikte beklerken bir diğer vaka geldi vaka ise kanlı ishal vakasıydı ve bilirsiniz ki çok bulaşıcı olduğu kadar çokta tehlikeli bir vakadır hasta köpek Kliniğin ortasına kanlı ishalini yaptı hemen temizlenmesi gereken bölge bizim ve köpeğimin sağlığı tehlikede olmasına rağmen yarım saat sonra temizlendi Kliniği içi yoğun bir kötü kokuyla kaplı herhangi bir havalandırma ben göremedim varsada iyi bir şekilde kullanmıyorlar. Doktor geldikten sonra benim uysal köpeğime ağızlık takarak operasyona aldı operasyona alış süreci hakkında çok fazla olumsuz yorum yapamayacağım çünkü gergin bir ortam olduğu için ve köpeğim her ne kadar uysal olsa da doktorun kendisini bu şekilde korumasını bir nebze anlayabilirim lakin operasyon sonrası anestezi etkisinden uyanma ve ayılma sürecinde ben orada değildim bana sizi aradığımız saatte gelin diye bilgi verildi ve 5 saat sonra arandığımda kliniğe gittim an korkunç bir manzarayla karşılaştım zaten anesteziden daha ayılamamış olan köpeğimin ağzında hala ağızlık takılı olmasın beni bu Kliniğin profesyonellik anlayışı olmadığını düşündürdü çünkü zaten anestezi altındaki köpek kendi bilincinin katiyen farkında değildir ve olayın korku ve endişe vermesi ile beraber yabancı bir ortamda bensiz bulunduğu için zaten aşırı korkmuş bir haldeydi bunu herkes düşünebilirken neden klinikte bulunanlar düşünemedi ve benim köpeğimin ağzında operasyon sonrası bile ağızlık mevcuttu bunlar katiyen profesyonel bir yaklaşım değildir dünyanın en uysal köpeğinden bile heleki anestezi altında olan bir köpekten bile korkuluyorsa yanlış bir mesleği tercih ettiğinizi düşünüyorum.Gerek temizlik gerek verilen randevu saatinden 45 dakika sonra Kliniğin açılması bunun üstüne 1 saat sonra doktorun gelmesi nereden bakarsanız 1 saat 45 dakika şubat ayında köpeğimle mağdur bir durum yaşadık asla bir daha böyle bir durum yaşamak istemiyorum o günden sonra ağızlık takılmasından kaynaklı olarak köpeğim de hala travma mevcuttur.

2023:07:26 21:13:38
ferudun korkmaz

ferudun korkmaz

İçimizde memnuniyet bulamadığımızda, başka bir yerde aramak işe yaramaz.Gülümse veteriner kliniği Eskişehir'de işini hakkıyla yapan bir işletmedir. Köpeğim,kedim,hindilerim, tavuklarım ve tavşanlarım için aşı, ilaç ve tedavi durumlarında gerek nezekati gerek hijyenik çalışma ortamıyla takdir ve teşekkürü hakeden bir veteriner kliniğidir. Yaptığı tedavilerde başarı oranı yüksek bir veteriner kliniği olup ayrıca hayvansever bir insan olarak gülümse hanım takdir ettiğim bir insandır. Asla paraya göre iş yapmayan dürüst ve güvenilir bir sağlık calisanidir. Hayvanlarim la olan ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Kliniğe girince karşılaması ve iletişimi bazılarının beklentilerine göre değil aklı başında insanların yaptığı gibidir. İyi çalışmalar ve başarılar dilerim.

2020:11:16 20:55:37
yusuf karadag

yusuf karadag

Kedimiz 2 gündür yemek yemiyor su içmiyordu. Yukarıda yemek yiyorlarmış uzun süre bekledik. Kan alındı ve hiçbir şeyinin olmadığı söylendi. Üstelik dil altından serum verildi. Böyle bir şeyi de ilk kez duyuyoruz. Kedimiz sonrasında hiç düzelmedi. Başka bir veterinere götürdük. Durum oradaki müdahalerle düzeldi. Buraya götürmeye devam etsek ve bir şeyi yok denildiği için beklesek ne olurdu düşünemiyoruz. Asla tavsiye etmiyoruz. İlgisiz ve suratsızlar. Hayvan sevgisi olmayanlar veteriner olmamalı.

2023:07:27 20:20:19
fatıma altunbaşak

fatıma altunbaşak

Engelli kedimi kendilerinin kedi oteline bıraktım...çok memnun kaldım, her gün video attılar, bilgilendirdiler, gayet ilgili, samimi ve temizler ... çocuğunuzu güven içinde bırakabileceğiniz bir otel

2023:08:25 21:35:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:00
  • Salı 09:30–19:00
  • Çarşamba 09:30–19:00
  • Perşembe 09:30–19:00
  • Cuma 09:30–19:00
  • Cumartesi 09:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı