Vadişehir Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Vadişehir Veteriner Kliniği

Vadişehir Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde genel veterinerlik hizmetlerinin yanı sıra acil müdahale, ameliyat, aşı, tırnak kesimi, diş temizliği gibi birçok hizmet sunmaktayız.

Tarihçe

Vadişehir Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla Eskişehir'de tercih edilen bir veteriner kliniği olmuştur.

Fiyat Politikası

Vadişehir Veteriner Kliniği olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Hizmetlerimizin detaylı fiyat listesi kliniğimizde bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Vadişehir Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman kadromuz ve modern tesislerimizle evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bizi tercih ettiğinizde evcil hayvanlarınızın en iyi bakımı ve tedavisi için doğru adımı atmış olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Vadişehir Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314690

Eskişehir Vadişehir Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
aysenur fırat

aysenur fırat

Aşıları için sürekli götürdüğüm bir klinikti farkli bir arayışa girmeden hemen randevu aldım 😊Oğlumun gerek kısırlaştırma ameliyatı gerek sonraki süreçte asla sorun yaşamadım bir günde normale döndü tırnak kesimi ve yaş mama hediyesi içinde teşekkürler 😍 🤗

2023:02:18 15:21:42
Nihal Öncel

Nihal Öncel

Gerçekten işini severek yapan güler yüzü ile bizi karşılayan sokak hayvanları başta olmak üzere tüm hayvanlara canlarımiza sevgiyle yaklaşan hayvan dostu olan elif hanım sayesinde kedilerim sağlığına kavuştu öyle sevecen ki kedilerim bile hiç yabancılık çekmeden sanki kendi yuvalarında gibi rahatlar elif ablalarına sirinlik bile yapıyorlar çünkü karşıdan o sevgiyi alıyorlar güvenle canlarinizi teslim edebilirsiniz iyiki varsınız ❤️

2024:01:02 12:11:49
Kevser Atmaca

Kevser Atmaca

Çok perişan halde hasta sokakta baktığım kedimi götürdüm.veteriner hekimlere karşı olan ön yargımı yok etti.Gercekten götürdüğüm cana karşı sevgisi,ilgisi,merhameti,bilgilendirmesi,dürüstlüğü,kurtarmaya çalışması çok takdire şayandı.Yolu ,şansı ,bahtı her zaman açık olsun...

2023:09:05 14:05:54
Nagihan Kısa

Nagihan Kısa

Gerçekten çok güler yüzlü ve iyi karşılayan kadrosu ile vede hekimliği sorgulanmayacak kadar iyi olan hekimizden çok çok memnun kaldık çocuğumuz dediğimiz kedimiz nazmiş'imiz öluyor sandık çok korktuk her gittiğimizde çocuğumuz iyi oldu tanı koyması keza ilaç vermesi tam bir nokta atışı çocuğunu seven bu güzel hekimimiz ile tanışması ve bu kliniğe gelmeli çok teşekkür ederiz tekrardan çok iyisiniz 😊🧿

2023:08:22 20:10:52
Mete aslan

Mete aslan

2 aylık Alman kurdu köpeğim kanlı ishal oldu. Kurtulması çok zordu. 1 hafta yoğun tedavi uygulandı çok şükür kurtardık Cesur umuzu . Emekleri için Vadişehir veteriner kliniği ne çok teşekkür ederim. Kurtaramayabilirdik de sonuçta iyi niyetli arkadaşlar. Ellerinden geleni yaptılar. Hiçbir veteriner hastasını kaybetmek istemez. Gerekli tedaviyi uygular . Herşey için tekrar teşekkür ederim.

2022:07:24 08:28:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–19:00
  • Salı 10:30–19:00
  • Çarşamba 10:30–19:00
  • Perşembe 10:30–19:00
  • Cuma 10:30–19:00
  • Cumartesi 10:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı