Sempati Hayvan Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Sempati Hayvan Hastanesi Eskişehir

Sempati Hayvan Hastanesi, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletmemiz, uzman veteriner hekimler ve deneyimli personeli ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Sempati Hayvan Hastanesi, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce evcil hayvana sağlık hizmeti sunarak birçok hayvanseverin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 100 TL
  • Aşılar: Fiyatları veteriner hekim ile görüşebilirsiniz.
  • Ameliyatlar: Fiyatları işlem tipine göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmeti
  • Evcil hayvan oteli
Sempati Hayvan Hastanesi, evcil hayvanlarınızın sağlığına değer veren ve onlara en iyi bakımı sunan bir veteriner kliniğidir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile evcil dostlarınızın sağlığı güvence altındadır. Sempati Hayvan Hastanesi'ni tercih ettiğinizde evcil hayvanınızın en iyi şekilde bakılacağından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Sempati Hayvan Hastanesi Yorumlar - 1

user314666

Eskişehir Sempati Hayvan Hastanesi'nde veteriner hizmetinden çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Hayvanımın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verdiler ve gerekli tedaviyi başarılı bir şekilde uyguladılar. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Seren Love

Seren Love

Kedimi açık oldugu için götürmek zorunda kaldım ama işten anlamayan sözde bir doktor bırakmışlar yaptıgı tahlili Bile degerlendiremedi işten anlamadı her halinden belliydi. Sadece para odaklılar. Gerçekten mecbur değilseniz sakın götürmeyin bizi saatlerce boş yere beklettiler. Ve kedim tedavi bile olmadı tahlil den yüksek bir mevla para alıp geri gönderdiler..

2023:12:30 14:16:21
yusuf ziya SALIK

yusuf ziya SALIK

Kedimizin mantar hastalığı için gece hastahaneye gittik, 1 saat sonra kulağından lamele parça kondu , stereo mikroskobunda 10 büyütmede inceleme adı altında oyalandik. Nedir , bakteriel gözlem yapildimi, 10 büyütme de bu islem doğru adimmi ? . Kasintiya karşı Boyunluk takildi 1000 TL alındı. ilac sorduk ilaç yok deniliyor ... lütfen teşhis ve tedavi olan yere gidin. İnceleme yapıyoruz diye kandirilmayin. Mikroskop görüntüsü istedim vermediler , veremediler çünkü şov, lütfen paranız ile rezil olmayın.

2023:12:31 20:41:47
Muratgazi ÖZEL

Muratgazi ÖZEL

10 gün önce kedimiz 7. Kattan düştü normalde başka bir veterinere gidiyorduk gece nöbetçi sadece burasıydı.sempatinin yorumlarını görünce tereddütte kalmıştık ancak kesinlikle tereddüt edip ön yargıyla yaklaşmayınız kedimizi geceleyin 2 gibi götürdük üzüntümüze ortak olup bütün imkanlarını seferber edip yavrumuzu iyileştirdiler , fiyat olarak da Allah razı olsun 3 gün kalmasına rağmen hesaplı bir fiyat çıkardılar. kötü yorum yazan bunca insanı anlamış değilim kesinlikle ön yargıyla yaklaşmayınız bundan sonra tüm işlemlerimiz de sizinleyiz 👍🏻☺️

2023:11:09 06:34:24
Duygu Çalı

Duygu Çalı

LUTFEN HICBIR CANINIZI ASLA BURAYA GOTURMEYIN!! Yorumlari tek tek okumama ragmen kedimin ameliyati icin baska carem kalmadigindan Sempatiye goturmek gibi buyuk bir hata yaptim.Aylarca bastan sona yanlis tedavi uyguladilar, ameliyat edilmemesi gereken kedimi sirf ticari dusundukleri icin ameliyat ettiler. Kanser oldugunu soyleyip parca aldilar.uzerine aylarca sirf para almak icin birsuru gereksiz ilac verdiler. En son kedinizin bobrekleri iflas etti eve goturun deyip ölume terk ettiler. Sapasaglam kedimi mahvettiler. Siz birakin biz serumunu takariz deyip 5 saat boyunca hergun pusette beklettiler sonra da aa unutmusuz diyerek birsuru gereksiz yanlis protokol uygulandi. Kedimin bobrekleri iflas edene kadar para almaya devam ettiler en son da operator ve veterinerler bizi gorunce kacarcasina isleri oldugunu soyleyerek ilgilenmediler bile.kedim bunlarin yuzunden aylardir aci cekiyor 1 bucuk kiloya dustu ne yemek yiyor ne su iciyor. Bastan sonra rezil bir yer eger kedinizi kopeginizi bile bile oldurmek istiyorsaniz tam da dogru adres. Hastalarin dosyasindan numaralarini bularak ozel mesaj atabilecek kadar seviyesiz hadsiz calisanlarin oldugu, isini bilmeyenlerin veterinerim diye gezdigi tamamen para odakli ticari bir isletme.uzak durun!

2023:09:25 09:05:45
busra usm

busra usm

Kedim camdan aşağı düştü patisini kırdı ve kanaması vardı gece açık olduğu için bu yere getirdik kimse ilgilenmedi bomboştu ama yoğun dediler. Veterinerler dışarda toplanmış sigara içiyorlardı kedimin puseti kan olmuştu ve de iç kanaması olabilirdi çok beklettiler biz de çıkıp espati’ye gittik hemen aceleyle alıp ilgilendiler. Kimse bu iş bilmezlerin olduğu güya hayvan hastanesine çocuğunu emanet etmesin.

2023:10:09 12:41:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı