Atlas Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Atlas Veteriner Kliniği Eskişehir

Atlas Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için genel sağlık kontrolü, aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri ve beslenme danışmanlığı gibi birçok hizmet sunulmaktadır.

Tarihçe

Atlas Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, kliniğimiz evcil hayvanlarınızın en iyi şekilde bakımını sağlamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Atlas Veteriner Kliniği olarak, evcil hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktayız. Hizmetlerimizin fiyatları, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Evcil hayvan dostu ortam
Atlas Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Deneyimli ve uzman kadromuzla, evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir. Bizimle iletişime geçerek evcil hayvanlarınızın sağlığına değer veren bir klinikte hizmet alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Atlas Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314656

Eskişehir Atlas Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veteriner hekim çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Recep İnci

Recep İnci

Kedimiz korsan bir anda rahatsızlandı ve Atlas veteriner kliniğine götürdük kedimiz şu anda sağlığına kavuştu teşekkür ederiz. Kendilerini çok iyi yetiştirmiş konularına hakim uzmanlık alanlarında çok iyi yolda ilerleyen iki genç veteriner, yolunuz açık olsun meslek hayatınızda hep iyi yerlerde olmanızı dileriz... 👍👍👍

2023:12:19 06:28:57
Dramaticqueen Hyunjin

Dramaticqueen Hyunjin

Gayet ilgili insanlardı hayvan sevdikleri oldukça belli oluyor hizmetlerinden memnun kaldık içimizi rahatlattilar Bize bilgi verdiler bir çok konuda sohbet şeklinde birçok şey öğrenmiş olduk kedimizin sağlığı için öneririm

2023:11:17 09:20:26
Nisa Yalçınkaya

Nisa Yalçınkaya

Bahtiyar Bey'in sayesinde kedimin aylardır çözüm bulunamayan deri hastalığı iyileşti. Kedimi güvenle emanet edebildiğim tek adres.

2023:10:16 09:55:34
Pelinsu TOĞRUL

Pelinsu TOĞRUL

Hekimler gerçekten deneyimli ve ilgili. Kedim için gitmiştim ve bu kadar ilgili hekimlerle hiç karşılaşmadım. Her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsınız

2023:10:17 14:06:49
Afra Nur

Afra Nur

İki hekim de çok ilgili aklımdaki tüm soruları açıklayarak yanıtladılar, biz çok memnun kaldık. Köpeğimi gözüm kapalı emanet edebileceğim ilgili bir veteriner.

2023:10:16 11:59:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 10:00–19:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı