Deva PetPlus Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

DevapetPlus Veteriner Kliniği Eskişehir

DevapetPlus Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde genel veterinerlik hizmetlerinin yanı sıra acil müdahaleler, aşılar, tırnak kesimi, diş temizliği gibi birçok hizmet sunulmaktadır.

Tarihçe

DevapetPlus Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla binlerce evcil hayvana hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatları veteriner hekim ile görüşebilirsiniz.
  • Ameliyatlar: Fiyatları işlem tipine göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
DevapetPlus Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığına değer veren, profesyonel ve samimi bir hizmet sunmaktadır. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara en iyi bakımı sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Deva PetPlus Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314652

Eskişehir Deva PetPlus Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın tedavisi için gittiğimizde bize detaylı bilgi verdiler ve her adımda bizimle iletişim halinde oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Nazan Bayram

Nazan Bayram

Camdan düşen kedimizi kurtardıkları için ve gözü kapalı emanet edebileceğimiz güveni bize verdikleri için Nihal hocamız ve ilgi alakası için Mehmet hocamıza çok teşekkür ederiz. Tecrübe ve başarı sahibi steril ve ferah tek klinik. 🥰

2023:08:16 09:25:13
Kardelen Erseçen

Kardelen Erseçen

Maltese terrier cinsi köpeğimi tıraş yaptırmak için ilgili kliniğe götürdüm. Veterinere teslim ederim emin ellerde olur düşüncem ile gittiğim yerden büyük bir hayal kırıklığı ile geri döndüm. Köpeğimin kişisel bakımını yerine getirmedikleri gibi tıraşınıda yapamamışlar. Kişisel bakımının içeriğinde duş+tırnak kesimi ve tıraş olmak üzere 500₺ dedikleri ücretten sadece düzgün yapılmayan bir makine tıraşını yapmışlar ne tırnak kesimi ne de duş var. Fiyata dahil hizmette dürüst davranmadıkları gibi hizmetleride oldukça kötü. Köpeğimde travma oluşturdular belli ki sert davranılmış, kendine dokundurtmuyor köpeğim. Çok pişmanım, yapmayın, yaptırmayın ve tercih etmeyin.

2023:11:28 17:31:32
Özden Ufak

Özden Ufak

Nihal Hanım ve Mehmet Bey yıllardır tecrübe ve hayvan sevgilerine güvendiğimiz nadir hekimlerden. En son,12 yaşında olan kedimiz zeytini akut böbrek yetmezliği tedavisiyle hayata döndürdü. Nihal hanım size ayrıca çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...

2023:10:16 23:11:14
IŞIL UFAK YUSUF

IŞIL UFAK YUSUF

Uzun yıllardır kedilerimizi Nihal hanım ve Mehmet beye emanet ediyoruz,hem sevgi dolu hem işlerinde çok başarılı hekimler ikiside,Nihal hanıma gözümüz kapalı güveniyoruz,çünkü yavrularımızla kendi yavrusu gibi ilgileniyor,her ayrıntıyı kontrol ediyor,kendilerine çokkkkk teşekkür ediyoruz,kesinlikle tavsiye edeceğim bir klinik❤️

2023:10:12 14:24:53
aykut aykut

aykut aykut

Yedi yıldır kendilerinden hizmet alıyorum. İlgi,alaka ve tecrübeleri adına tesekkür ediyorum. Gönül rahatlıgıyla evlatlarınızı emanet edebilirsiniz. Nihal hanıma saygı ve sevgiler.

2023:09:02 17:43:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı