Nuh’un Gemisi Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Nuh'un Gemisi Veteriner Kliniği Eskişehir

Nuh'un Gemisi Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınızın tedavi ve bakımı için uzman veteriner hekimlerimiz bulunmaktadır.

Tarihçe

Nuh'un Gemisi Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce evcil hayvana hizmet vermiş ve sahiplerine güvenilir ve kaliteli veteriner hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, yapılan hizmete ve tedaviye göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak, her zaman müşterilerimize adil ve uygun fiyatlar sunmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca, düzenli müşterilerimize ve sadık hayvan sahiplerine özel indirimler ve kampanyalar da düzenlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Nuh'un Gemisi Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğunu ön planda tutan, güvenilir ve kaliteli bir veteriner hizmeti sunmaktadır. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanlarınızın en iyi şekilde tedavi edilmesini sağlıyoruz. Siz de sevgili dostlarınızın sağlığı için Nuh'un Gemisi Veteriner Kliniği'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Nuh’un Gemisi Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314650

Çok ilgili ve profesyonel bir ekip, hayvanlarına en iyi bakımı sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Şeyma CEYLAN

Şeyma CEYLAN

Daha önce gittiğimiz bir klinikte doktorumuzdan hem tıbbi hemde bilgi olarak çok eksik ve çaresiz kaldığımız noktada bir tavsiye üzerine Nuh’un Gemisine gittik . Orada ki Veteriner Hekim Murat Bey hem bizi psikolojik olarak rahatlattı hem de 2 kedimizinde asla geçmeyen ve artık hem kedilerimiz hem de bizim çok yorulduğumuz noktada bize ilaç oldu . Adım adım her anımızı takip etti . Gerek klinikte gerek telefonun diğer ucunda desteğini ve bilgisi asla esirgemedi. İlgisi, alakası ve bilgisinden gerçekten çok memnun kaldık ve kimin bir veteriner hekim arayışı varsa kendisini tavsiye ediyoruz.Artık bir sorunumuz olduğunda tedirgin olup ne yapacağız şimdi diye kaygılanmadan hemen Murat hocayla iletişime geçiyoruz ve çok güzel yönettiği süreçte çocuklarımızın sağlıklarına kavuşmalarına destek oluyoruz.Kendisine ve ekibine teşekkürlerimizi borç biliriz 🙏🏼

2023:12:05 09:01:37
Boncuk Boncuk

Boncuk Boncuk

(MURAT KURT) bu yorumu okursanız kim olduğumu hatırlarsınız madem hayvanların gözüyle insanların gözü aynımıymış diye göz doktoruna laf ettiniz telefonda benimle konuşurken bana artist artist bilmişlik tasladınız ya önce kendiniz o zaman kediye Hayvanlara kullanılan damlalar yazmalıydınız insanlarla hayvanlar aynı değilse insana kullanılan hiçbir ilacı göz damlası dahil Hayvanlara yazmayacaksınız o zaman veteriner hekimlikte size ilaç hazırlama öğretiliyor neden bunları hazırlama gereği duymayıp insana kullanılan göz damlasını yazıp gönderiyorsunuz bide piyasada olmayan damlayı yazıyorsunuz sonrada onu bulamayınca muadili var hayvan için olanı onu vereyim diye beni çağırıyorsun etken maddelerine bakıyorum hiçbir alakası yok sadece göz temizlemek için verilmiş ilaç bile olmayan bitkisel bir şey vermişsiniz geri iade ettim diye kötümü oldum neden sentrx alın demediniz yada neden başka alternatif tedaviler önerilmedi boyama yöntemi yapıp korneaya neden bakılmadı sokak kedisi olduğu için mi?? bende sizi gerçekten çok bilgili bir veteriner hekim diye över tavsiye ederdim herkese gözümden düştünüz hem insanlık davranış konuşma anlamında hemde mesleki anlamda size güvenip bir daha hiçbir hayvanı getirmem bizimde yardımımız olsun diye yaptığınız dış parazitte ayrıca hiçbir işe yaramadı pireler ölmedi bile tekrar kendim yaptım iç dış paraziti.

2023:11:07 11:11:05
Buse uyar

Buse uyar

Eskişehire taşındığımızda severek tercih ettiğimiz güzel veterinerimiz. Çok güler yüzlü ve ilgililer. Cem bey ile çalışmaktan çok mutluyuz köpeğimle. Fiyatları eskişehire göre orta-orta üst ancak hizmet çok değerli ve çoğu şeyden mümkün olduğunca ücret almıyorlar🙏🏻

2023:09:04 17:12:54
Outdoorsport's

Outdoorsport's

Ben kediciğimi murat beye götürüyorum, kendisinden çook memnunum. Hem insanlık yanı hem hekimlik kimliği ile örnek bir karakter. Klinik genel anlamda başarılı.

2023:11:13 08:07:02
Nuran Aktaş

Nuran Aktaş

Kızım Tarçın' ın her derdine derman olan, bilgisine güvendiğimiz Murat abisine , kızım adına çok teşekkür ederim. Her gittiğimizde güler yüzle karşılayan başta Mehmet bey ve orada hizmet veren tüm emektarlara saygılarımı sunar teşekkürü borç bilirim.

2021:04:22 17:33:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı