Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği

Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Uzman veteriner hekimlerimiz ve deneyimli personelimizle evcil dostlarınızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermeyi hedefliyoruz.

Tarihçe

Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce evcil hayvana hizmet vererek Eskişehir ve çevresinde güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Evcil hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Tedavi ve bakım hizmetlerimizde kaliteyi ön planda tutarken, müşterilerimizin memnuniyetini de göz önünde bulunduruyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan bakım ve beslenme danışmanlığı
Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir. Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği olarak, sevgi ve özenle evcil hayvanlarınıza en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Bizi tercih ettiğinizde, evcil dostlarınızın sağlığı güvence altında olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği Yorumlar - 1

user314638

Eskişehir Eskişehir PetLife Veteriner Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli, hayvanları gerçekten seviyorlar. Poliklinik temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Aslı Altıntaş

Aslı Altıntaş

Çok bilgili ve ilgili, en güvendiğimiz veteriner kliniği. 4 evcil hayvanımızı da her rahatsızlıklarında direkt buraya getiriyoruz. Bizimle ilgilenen gerek Yaren Hanım gerek Hamit Bey alanlarına çok hakimler. Tuğba Hanım da aynı şekilde. Her zaman güler yüzle hayvanlarımızın durumu hakkında detaylı bir şekilde açıklama yaparak yaklaşıyorlar. Tüm kliniğe çok teşekkür ederiz.

2023:08:03 13:54:09
Sibel PİŞİRİCİ

Sibel PİŞİRİCİ

1 ay önce muhabbet kuşumuzun üst gagasının tamamına yakını koptu. 1 aydır dilimizin ucundan mama ile beslendi ama yetersiz kaldı tabi. Antibiyotikler vitaminler probiyotikler ve uykusuz sürekli işten izin almalı çok ağlamalı bir ay geçirdik. Artık kuşumuzun bağışıklığı direnci bitti tam ölüyordu Oktay beyi son 24 saatimiz kala keşfettik. Kursak beslemesi,doğru ilaç kullanım önerileri, üşüttüğünde doğru yöntemlerle yönlendirmeleri tamamen Oktay beyden sonra toparladı yeniden doğdu pıtırımız. Şimdi gaga uzama takibine geçtik kendisi ile. Kanatlı hayvan besleyen herkese direk doğrudan önerim Oktay beye gitmeniz olur. Ve tüm süreçte manevi desteği işini severek yapması bu süreci geçiren hayvan sahipleri olarak bize de ilaç gibi geldi.Artık birşey olduğunda çok güvenli bir veterinerimiz bir kapımız var hissi çok huzur verici☺️ Kendisine herşey için çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız Oktay bey🙏💐

2023:09:02 08:56:31
Seher Sazak

Seher Sazak

Merhabalar bir ay önce muhabbet kuşum u götürdüm oktay beylere tavsiye üzerine çok memnunum boncuk düzeldi keyfi yerine geldi gerek muayenede gerekse telefondan çok ilgi gösterdiler muhabbet kuşları için iyi bi fırsat oktay bey tavsiye ederim

2023:11:29 09:40:43
Çağla Kaya

Çağla Kaya

Eskişehirde kanatlılardan anlayan bir veteriner arıyorsanız doğru yerdesiniz. Oktay Bey Pamuk oğlumuz ile çok güzel ilgilendi, tavsiyeler verdi. Hatta ertesi gün de sabahtan whatsaptan kuşumuzun son durumunu sordu. Gerçekten çok ilgili bir veteriner. Teşekkür ederiz her şey için..

2023:08:03 14:31:12
Serpil Pekkal

Serpil Pekkal

Eskişehir de çok az kuşlarla ilgili veteriner hekim var bu yüzden Oktay bey benim ve çocuğum kadar sevdiğim kuşum için büyük şans bu sayede en kısa süre de sağlığına kavuştu ilginiz alakanız ve benim bitmek bilmeyen sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

2023:11:07 10:21:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:30
  • Salı 09:30–19:30
  • Çarşamba 09:30–19:30
  • Perşembe 09:30–19:30
  • Cuma 09:30–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 09:30–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı