SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ Eskişehir

SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktayız.

Tarihçe

SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ, 2005 yılında veteriner hekim Sayın tarafından kurulmuştur. Sayın, uzun yıllardır veterinerlik alanında deneyim sahibi olup, kliniğimizi evcil hayvan sahiplerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla açmıştır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde sunduğumuz hizmetlerin fiyatları, kalite standartlarına uygun olarak belirlenmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla kaliteli veteriner hizmeti sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan beslenme ve bakım danışmanlığı
SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user314626

Eskişehir SAYIN VETERİNER KLİNİĞİ'ne kedisini götürdüm ve çok memnun kaldım. Veteriner hekim çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

6 Ekim 2024
Mert Bereketli

Mert Bereketli

10 seneyi geçmiştir düzenli köpeğimi götürürüm. Geçen gün diş tartar temizliği yapıldı ve çok memnunum. 12 yaşında köpeğim resmen yeni doğmuş gibi oldu. Bu güne kadar da bir kere bile mağdur olmadım aksine her seferinde memnun ve mutlu ayrıldım.

2023:10:02 21:38:02
Duygu Sarı

Duygu Sarı

Bunlara bir vermek bile çok SAKIN HAYVANINIZI BURAYA GÖTÜRMEYİN 3 gün önce güvenip hayvanımızı sadece öksürük sebebiyle götürdük gayet yiyordu kendinde hareketliydi tedavisi yapılıyor dendi aradığımızda da her defasında yorumları okuduğumda ertesi gün kedimizi almaya gittim gördüğüme inanmadım ve şok olduk kedimizin her tarafı kan içindeydi bir serumu takmayı bile becerememişler zaten hiç hayvana bakılmamış resmen köşeye atmışlar hayvan resmen can çekişiyordu zayıflamış bitik durumdaydı verdiğimiz hayvandan eser yoktu hemde üslupları o kadar iğrencti ki hem suçlular hemde güçlüler hemen başka bir veterinere götürdük ama çok kan kaybettiğinden bugün yavrumuzu kaybettik LANET OLSUN SİZİN GİBİ VETERİNERLERLERE SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM Sizin kliniğinizde çalışan bir hekimiz yüzünden bugün çocuğumuzu kaybettik Sakın benim gibi güvenip inanıp hayvanınızı götürmeyin BİZZAT YAŞANMIŞTIR

2023:09:13 21:06:04
Buğçek Savur

Buğçek Savur

02.12.2021 tarihinde kedimi kısırlaştırmak için götürdüm geceden kabul edip ertesi gün operasyonun gerçekleşeceğini dört gün kadar gözlem sürece olarak klinikte olacağını bu sırada antibiyotiklerinin yapılacağını istediğim zaman görmeye gelebileceğimi belirttiler kabul ederek kendilerine teslim ettim ardından operasyon geçireceği gün internetteki yorumlara baktığımda çok tedirgin oldum kedimi geri almayı bile düşündüm fakat operasyonun ardından ilgilenmelerini hayvanlarla ve sahipleri olan bizlerle kurdukları iletişimi ve samimiyeti gördüğümde sadece karalama yorumları olduğuna karar verdim eve getirdiğimde bile herhangi olabilecek duruma karşı bilgilendirip şüpheli bir durumda kendilerini aramamı veya tekrar getirmem gerektiğini belirttiler çok ilgiliydiler kesinlikle yorumlara göre hareket etmeyin derim herşey için başta başhekim mustafa bey olmak üzerine tüm ekibine teşekkür ederim gördüğünüz gibi sapasağlam bir kediş :)

2021:12:11 15:58:08
Melih ÇAYLI

Melih ÇAYLI

4 aylık sibirya kurdum bütün aşıları tam olmasına rağmen ishale yakalanmıştı. Çok zayıfladı. Keyfi iştahı herşeyi yerindeydi ama gel gelelim ishaldi. Midenizi bulandırmak istemem ama su gibi akıyo gidiyodu ishali. Bilecik'te ki veterinerim ishal için tablet verdi. Biraz kesildi ama tableti bitince tekrar başladı. İğne yapıldı oda 2 gün kesti sonra tekrar başladı. Bu durum yaklaşık bi 10 gün kadar devam etti. Baktım olmuyo ishal hala devam ediyo, bende yürüyüşe çıktığım zaman tanıştığım bi abinin tavsiyesi üzerine buraya getirdim. Tabii ki çekinerek getirdim çünki burası hakkında çok fazla bi bilgim yoktu. Dükkana girdikten sonraki güler yüz ve aldığım hizmetten o kadar çok memnun kaldım ki sizlere anlatamam. Muayenesi yapıldı, kan alındı, ve oğluşumun kanında iltihap çıktı. Oda bağırsaktaki floradan kaynaklandığını, o yüzden kanına geçtiğini, fakat korkulacak bişey olmadığını ve 10 günlük tedavi sonunda iyileşeceğini söyledi. Mamasını değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben ProChoice kuzu etli+pilavlı mama kullanıyordum. ProFine kuzu etli+patatesli mamaya geçmemi tavsiye etti. Ve inanın daha 2. aşıyı yaptırdıktan sonra iştahı dahada arttı ve o yeni aldığımız mama sayesinde inanılmaz hızlı kilo aldı. 5. Günün sonunda ishalden eser kalmadı. Bilecik'te ki veterinerim neden 10 gün boyunca iğne vermişki falan dedi. Bende sizin bilmediğiniz ama onların bildiği bişey var demek ki dedim :) Size diyeceğim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Ben Bilecik'ten Eskişehir'e götürdüm oğluşumu. Ve çok memnun kaldım. Sağlığınada kavuştu. Kötü yorumlara falan hiç bakmayın. Fiyat olarakda çok uygun. Mama fiyatlarında da çok yardımcı oldu sağolsun. Kısacası Allah razı olsun. İşini bilerek yapan insanlar iyiki varlar...

2019:01:25 15:41:13
B. T.

B. T.

Kedime fip teşhisi konduktan sonra ötenazi düşünür müsünüz deme gafletinde bulunan yer.Şimdi gelsin de görsün sapasağlam kızımı🧿 kasadaki resepsiyonist dayı..😻

2023:11:18 20:01:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 12:00–14:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı