Deniz Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Deniz Veteriner Kliniği Eskişehir

Deniz Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Deniz Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Deniz tarafından kurulmuştur. Deneyimli veteriner hekimlerden oluşan ekibimiz, yıllardır evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Deniz Veteriner Kliniği olarak, evcil hayvanlarınızın sağlığına uygun fiyatlarla hizmet sunmayı hedefliyoruz. Hizmetlerimizin fiyatları, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Deniz Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Uzman ekibimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bizi tercih ettiğinizde evcil dostlarınız için en iyi bakımı alacaklarından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Deniz Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314624

Eskişehir Deniz Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Saidcan Erişen

Saidcan Erişen

İstanbulda bile bulamadığım ilgi ve bilgisi olan bir hekim herkese tavsiye ediyorum

2024:01:11 12:38:34
Sena Döven

Sena Döven

Kedimizle 7 24 diyebileceğim şekilde telefondan olsun yüz yüze olsun çok güzel ilgilendi Ummuhan hanım. Para konusunda çok yardımcı oldular asla sıkıştırmadılar. Eskişehirde nerdeyse tüm veteriner kliniklerini denedikten sonra Deniz veterinerle karşılaşmamız büyük şans oldu. Kesinlikle tavsiye ederiz, memnunuz.

2023:03:22 23:39:45
Berk Güleş

Berk Güleş

Kedimizi 3 hafta önce kliniğe getirdik keşke daha önce getirseymişiz. Ummuhan Hanım ve Ömer Faruk bey çok ilgililer ve hayvan severler aynı zamanda. Memnun kalacağınıza fazlasıyla eminim. Başka bir veteriner aramamıza gerek kalmadı 😬.

2023:04:15 17:35:31
Elif Aydın

Elif Aydın

Selam. Persian bir kedim var. 1 ay boyunca Eskişehir'de 8-9 veteriner gezdim. Ömer Bey ve Ümmühan Hanım gibi ilgilnen seven para için değil gerçekten bu işi sevdiği için yaptıklarını gördüm ve artık sadece Deniz Veteriner Kliniği'ne geliyoruz. Çok memnunum başka adres aramayın en azından tanışın zaten enerjilerini anlayacaksınız 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼💯💯💯💯💯💯

2023:04:15 17:34:44
Özlem Engin

Özlem Engin

Ümmühan hanım ve Ömer bey harika insanlar.Kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz bir veteriner kliniği. Güler yüzleriyle verdikleri hizmetten ,işlerini ne kadar çok severek yaptıkları aşikar.Tedavimizi, katkıları sayesinde çok güzel sonuçlandırdık.Doğru adres Deniz Veteriner Kliniği👍

2023:03:04 15:50:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı