MERİC VETERİNER KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Meriç Veteriner Kliniği Eskişehir

Meriç Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvan sahiplerine kaliteli veteriner hizmetleri sunan bir kuruluştur. Kliniğimizde genel veterinerlik hizmetlerinin yanı sıra acil müdahaleler, ameliyatlar, aşılar, diş tedavileri ve beslenme danışmanlığı gibi birçok hizmet bulunmaktadır.

Tarihçe

Meriç Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Meriç tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz Eskişehir ve çevresindeki evcil hayvan sahiplerine güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesine ve gerekliliğine göre belirlenmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknolojik imkanlar
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Neden Meriç Veteriner Kliniği tercih etmelisiniz? Çünkü biz, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Deneyimli ekibimiz ve modern tesislerimizle evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı MERİC VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user314612

Eskişehir Meric Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Erdal Sağbaş

Erdal Sağbaş

Meriç Veteriner Kliniği Yen’i oluşum ile bölgenin eksikliğini giderdi. Kaliteli ve güleryüzlü hizmeti ile can dostların emin ellerde olduğunu gösteriyor. İyi ki varsınız.

2019:04:16 16:19:21
Aleyna Kantarcı

Aleyna Kantarcı

İlgisizler. Asla tavsiye etmiyorum. Ayrıca poodle cinsi köpekten korkup ağızlık takamamalari da çok ilginçti. Çok daha iyi klinikler olduğuna eminim. Boşu boşuna para vermeyin.

2022:09:27 09:26:42
Rüya Gürşahbaz

Rüya Gürşahbaz

Sakın gitmeyin bu veteriner kliniğine evcil hayvanınızı emanet etmeyin! Kısırlaştırma ameliyatında hata yaptıkları için kedimiz bir aydır iyileşemedi. Sapasağlam verdik, kötü bir şekilde aldık. Halen yoğun tedavi görüyor başka bir yerde. Buraya can emanet edilmez. Asla tavsiye etmiyorum.Alttakine yanıt olarak; Yorumunuza gülüyorum. Zaten haberiniz var dile getirildi bu durum size ve ilgilenmediniz? Mia'mız kötü durumda sayenizde.

2021:12:13 08:45:31
Suat_me

Suat_me

Kedimin sadece kusması varken hiçbir tetkik yapmadan direkt aşı ve iğne yaparak,bir gün içerisinde kendimizin ölmesine sebep oldu. Güvenilir değil, profesyonel hiç değil, evcil canlarınıza değer veriyorsanız asla gitmeyin.

2022:01:08 14:19:19
Şevval Karaduman

Şevval Karaduman

Harika bir veteriner oğlum kaju ile mükemmel ilgilendiler aynı zamanda güler yüzlü personeli tarafından biz de coook memnun kaldık.

2022:09:01 05:03:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı