VETPLUS Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

VETPLUS Veteriner Kliniği Eskişehir

VETPLUS Veteriner Kliniği, Eskişehir şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde genel veterinerlik hizmetleri, aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri, laboratuvar testleri ve daha birçok hizmet sunulmaktadır.

Tarihçe

VETPLUS Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veterinerlik hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

VETPLUS Veteriner Kliniği olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Hizmetlerimizin kalitesinden ödün vermeden, evcil hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek fiyat politikamızı belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknolojik imkanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta ve hasta sahibi memnuniyeti odaklı yaklaşım
VETPLUS Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Deneyimli ekibimiz ve modern tesislerimizle evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyoruz. Bizi tercih ettiğinizde, evcil dostunuz için en iyisini yapmış olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı VETPLUS Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user314608

Eskişehir VETPLUS Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın tedavisi için gittiğimizde bize detaylı bilgi verdiler ve her adımda bizimle iletişim halinde oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Berna Sorgun

Berna Sorgun

Eskişehirde yeniyiz rastgele aceleyle gittiğimiz klinikte Erol bey çok ilgiliydi bize sakin birşekilde yardımcı olmaya çalıştı benim panik atağıma rağmen kusma ishal problemi ile gittiğimiz yavrumuz 1haftada kendini toparladı bütün herşey için teşekkür ederiz hocam gözüm kapalı sizi önerebilirim artık

2023:09:06 14:44:51
ozan uygan

ozan uygan

Kendi kedilerimizi de götürdüğümüz, sokak kedileri için de yardım ve destek aldığımız bir veterinerdi. Fakat son götürdüğümüz iki yavru sokak kedisini geri alırken birinin değiştirilmiş olduğunu fark ettik ve inanamadık, bir hata yapıldıysa karıştırıldıysa söyleyebileceğini durumu anlayabileceğimizi sonuçta sokak kedileri için iyilik olduğunu söyledik. Fotoğraflarda bile açıkça görülen bu durumu hem eşime hem bana ısrarla bu iki tekir kedinin aynı olduğunu bir "veteriner" olarak aynı olduğunu söyledi. Ekteki fotoğraflar ile yorumu sizlere bırakıyorum.

2023:01:24 10:35:19
gönül gezen

gönül gezen

Vet.Hekim Erol Bey 3 yildir kedimiz recelin ve kardesimin kedisi karamelin tum aşi ve kisirlastirmalarini yaptilar. Simdi de yine sokaktan sahiplendigimiz kedimiz lokumu muayene ettirdik. Oyle guzel ilgilendiler bakimini yaptilar ki anlatamam. Ucret bile almadilar. Diger veterinerlere yolunuz duserse farki anlayacaksiniz.  Sevgi saygı dolu ve işlerinin ehli insanlar. Allah yollarini açik etsin ayaklarina taş değdirmesin.

2023:12:05 14:09:39
Mustafa Esnemez

Mustafa Esnemez

Erol Bey uzun zamandır üç kedimizin takibini yapıyor zor zamanlarımızda hep yanımızda oldu kızlarımın kısırlaştırması dahil tüm işlemlerimzi gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz.Kendisini tanıdığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum

2023:08:29 17:07:15
Leyla OZPOLAT

Leyla OZPOLAT

Özverili içten bir Veteriner hekim olan Erol Bey ile oğlumuzu güvenlilir ellerde tedavi ettirdik. Her aradığımızda içimizi rahatlatti ve telefonlarimiza cevap verdi teşekkürler.

2023:09:26 15:40:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı