Merkez Turizm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Merkez Turizm

Merkez Turizm, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şehirdeki turistik yerleri gezmek isteyen yerli ve yabancı turistlere rehberlik hizmeti sunmaktadır. Ayrıca konaklama, ulaşım ve aktivite organizasyonları da yapmaktadır.

Tarihçe

Merkez Turizm, 2005 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Merkez Turizm, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, tur programlarına ve hizmetlerin kapsamına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Özelleştirilebilir tur programları
  • Konforlu ve güvenilir ulaşım imkanları
  • 24/7 müşteri destek hattı
Merkez Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Merkez Turizm Yorumlar - 1

user314596

Eskişehir Merkez Turizm Seyahat Acentası, harika bir hizmet sunuyor. Personelleri son derece ilgili ve yardımsever. Gezilecek yerler konusunda detaylı bilgi veriyorlar ve tatil planınızı en iyi şekilde organize ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
özlem Uysal

özlem Uysal

24 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Balkan turumuz harikaydı. Çok eğlenceli dolu dolu bir tur geçirdik. Bu turda emeği geçen başta tur sahibi Ziya beye rehberimiz Yiğit beye ve şoförümüz İbrahim beye teşekkür ederim. Ziya bey bizleri memnun edebilmek için elinden geleni yaptı. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Başka gezilerde görüşmek üzere

2023:09:28 16:53:46
aysun özkan

aysun özkan

24 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Merkez turizmin Büyük Balkan turuna katıldım. 4000 kmlik yolculuğumuzda, tur sahibi Ziya Bey tarafından, bizleri rahat ettirmek için tüm detaylar düşünülmüştü.Yillardir gitmeyi erteledigim Balkan turuna, Eskişehir kalkışlı Merkez turizmle gittiğim için çok memnunum. Turda emeği geçen başta Ziya bey olmak üzere, kaptanımız İbrahim Bey'e, rehberimiz Ümit Bey e de çok çok teşekkür ediyorum 🙏 Eskişehir den Balkanlara doğru bir tur yapmak isterseniz, tereddüt etmeden Merkez turizmle gidebilirsiniz

2023:09:07 18:29:33
Ömer Uysal

Ömer Uysal

Kaz dağları, Assos, Behramkale, Cunda turumuz Merkez tur ile anlatılmaz yaşanır biçimde, kızgın kumlardan serin sulara atlamaktan daha zevkli bir şekilde geçti. Herşey çok özenli, düşünülmüş ve etkileyiciydi. Hizmet ve gerçek kaliteyi iliklerime kadar hissettiğimi yürekten paylaşabilirim. Başta çok kıymetli Ziya bey’e ve Merkez tur ekibine çok teşekkürler. Tur firmaları ile gezi yapma düşüncemi olumlu yönde %100 değiştiren Merkez tur ekibine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu Merkez tur ile ikinci gezim oldu. Ağustos ayında Balkanlar turuna gitmiştim. Oradada çok güzel ve ilgili bir şekilde gezmiştik. Merkez tur ile her misafirin özel olduğu sonuna kadar hissediliyor hiç şüpheniz olmasın. Tekrar tekrar teşekkürler saygılar…

2023:11:19 18:24:41
Sema akçacı

Sema akçacı

9 gün süren Balkan turumuz bugün itibariyle sagsağlim noktalanmış bulunmakta. Türkiyeden çıktığımız andan son güne kadar hertürlü ihtiyaçlarımızı nazlarımızı çeken elinden geldiğince ne istediysek yapan bol ikramlarıyla bol sularımızla karpuzlarımızla bol eğlenceleriyle grubu birarada tutmaya çalışan bizzat kendisi olan Merkez turun sahibi Ziya beye, buraya gelmeden gezi öncesi tüm islerin organizesini yapan Dergah hanım ve Filiz hanımada sonsuz teşekkürler. Grup içinde uyumlu 9 günün ardından memlekete dönmüş bulunmaktayız. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Ziya beyle daha nice gezilere diyorum. Sizlerde bu turla katılmak isterseniz hiç tereddütünüz olmasın. Bu yolculukta birlikte olan diğer grup arkadaşlarda bu yolculuğu güzellestirdikleri için teşekkürler. Bu arada bize rehberlik yaparak adım.adım heryeri tanıtmak için bilgilerini bizle paylaşan Yğit beyede ve de tabiki bizi sagsaglim götürüp getiren kaptanlarımıza da sonsuz tesekkurler demeden yapamam Daha nicelerinde buluşmak üzere.

2023:09:02 05:46:58
Gamze Yıldıral

Gamze Yıldıral

Merkez tur un daha önce Balkanlar gezisine katılmıştım tek kelime ile muhteşemdi. Çok yorucu olacak derken, bizim tüm konforumuzu sağlamak için inanılmaz uğraştı Ziya bey ve ekibi. Sonucunda çok eğlenceli, bilgi dolu bir gezi oldu.Şimdi ise Kazdağları termal, Assos, Cunda gezisine katıldım yine kusursuz, eğlenceli, dinlenmeli bir gezi oldu.Kendilerine; hep söylüyorum, hep söylüyorum iyi ki MERKEZ TUR diyorum. ☺️Tabi ki memnuniyetle herkese tavsiye ediyorum... 😉

2023:11:19 18:25:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı