Jolly Yetkili Satış Ofisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi

Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir teknoloji mağazasıdır. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunarak, teknoloji alanında ihtiyaç duyulan her türlü ürünü bulabilecekleri bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenlediği kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Uzman ve yardımsever personel
Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi, teknoloji alanında ihtiyaç duyulan her türlü ürünü bulabileceğiniz güvenilir bir adres olarak tercih edilmelidir. Kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Jolly Yetkili Satış Ofisi Yorumlar - 1

user314554

Eskişehir Jolly Yetkili Satış Ofisi Seyahat Acentası oldukça profesyonel ve yardımsever bir ekip ile hizmet veriyor. Seyahat planlarımı düzenlerken bana her konuda destek oldular ve en uygun seçenekleri sunarak bütçeme uygun bir tatil planı yapmamı sağladılar. İlgili ve güler yüzlü personeli ile memnuniyetimi sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Demet EFE

Demet EFE

Jolly ile ilk gidişim değil ancak Eskişehir satış ofisinden bir daha tatil satın almayacağım çok net. Aksilikler olur sorun çıkabilir ama sorun çıktığında karşınızda sağlıklı bilgi alabileceğiniz satış danışmanınız/yetkili birisi olur. Yoksa ben bu tatili online olarak da alabilirdim. Tatil öncesi bilgilendirmeleri eksikti. Bir gün önce otobüs saatini 1 saat öncesine çektiler ama seyahat günü 3,5 - 4 saatlik bir gecikme yaşandı ve Jolly Tur Eskişehir yetkilileri yanımızda değillerdi. Jolly Tur Eskişehir ofisi ile müşteri hizmetlerinin verdiği bilgilerde tutarsızlıklar vardı. Otobüs değişikliği yapılmış biz otobüsü beklerken, biz müşteri temsilcilerine şikayet kaydı açtırmasak bu konuda da bilgi sahibi olamayacaktık, şöför bize soruyor hangi sınır kapısından gireceğiz diye. Gelen otobüs sanayideymiş ve apar topar sanayiden çıkartılıp gönderilmiş. Otobüs çok kirliydi, gönderilen şöföre tur programı dahi verilmemiş. Gelen otobüsün Jolly Tura ait olduğunu dair hiçbir amblemi yoktu, çünkü kendi tur otobüslerinden değildi. Aynı otobüste başka tur şirketlerinden tur satın alanlar vardı ve 2 kişi bu otobüsle bu şekilde yola çıkamayacağını söyledi ve indi. Gönderilen otobüste koltuk arkası ekran, Wi-Fi vb. hiçbir donanım yoktu, koltuk araları çok dardı. Otobüs gelmeden yarım saat kadar önce bir görevli geldi ama elindeki liste tam değildi, sağlıklı bir yolcu kontrolü yapılmadan yola çıktık ve bu şekilde çıkmayı kabul etmezsek para iadesi yapılmayacağı söylendi.Jolly Tur Eskişehir Ofisinden tur almadan önce iki kez düşünün!

2023:07:17 09:17:03
Gizem Battal

Gizem Battal

Merhabalar, jolly tur konya şebi arus töreni turuna annemle babam katıldı çok memnun kalmışlar, rehber Ahmet ve Mert Beye çok teşekkür ediyorlar çok güzel bir kültür turu olmuş ancak tek sıkıntı gece 2.15 de otobüs gelecekti ve cengiz topel caddesi barlar sokağının arkası olduğundan dolayı güvenlik açısından sıkıntı oluşturmuş huzursuz olmuşlar bu sebeple gece tur firmanızın açık olması müşteriler için otobüsü beklerken güvenli ortam oluşturacaktır, ve yağmur kar yağarken en azından firma ofisinin açık olması gerekir, bu konuyu dikkate alır düzenleme getirirseniz çok seviniriz.

2023:12:11 09:18:35
Gökhan Erşen

Gökhan Erşen

Tur satışı yaparken çok ilgili gözüken, sonrasında ise sorularımıza isteksizce ve yüksek ses tonuyla cevap veren bir acenta çalışanı var; "Müşteri daima haklıdır." prensibini benimseyememiş.

2023:09:05 10:55:22
oğuz özden

oğuz özden

Merhaba jolly tour dan telefonla rezervasyon yaptırdığımız, otelde bize tahsis edilen oda tam bir facia ayni şekilde aynı kattan kendi itirazlarımiz ile farklı bir oda verdiler manzara adına hiçbirsey yok birde burada temsilcileri var ama müşterilerine verilen odalardan haberleri yok. Bu arada sorun yetkili ofiste değil jolly tour genel merkezde .

2023:08:09 19:31:32
ahmet ergün

ahmet ergün

Jolly tur oteli ayarladigima ayarlayacağıma pişman olduğum tur.4 ay ertelemeli ve fiyat farkı ödediğim tatilin ilk ekstreye taksitlerin yansıdığını gördüm.7 temmuz 2023 oglen saatlerinden itibaren tek bir kişinin bile cevap vermediği çözüm bulunmadığı bir tur şirketi.11 temmuz 2023 oldu halen bir cevap çözüm yok 13 ünde tatil başlayacak sorumsuzluk dizboyu.

2023:07:11 09:29:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–19:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı