Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir SSC Tur: Eşsiz Doğa Turları

SSC Tur, Eskişehir şehrinde doğa tutkunlarına yönelik hizmet veren bir tur şirketidir. Doğa yürüyüşleri, kamp turları, dağ bisikleti turları ve fotoğrafçılık turları gibi çeşitli aktiviteler düzenleyerek müşterilerine unutulmaz deneyimler sunmaktadır.

Tarihçe

SSC Tur, 2010 yılında doğa severlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, doğaya saygı ve doğa koruma bilinciyle hareket ederek müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • SSC Tur, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlara konaklama, yemek ve rehberlik hizmetleri dahildir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler eşliğinde turlar düzenlenmesi.
  • Küçük gruplar halinde gerçekleştirilen turların kişiye özel ve samimi bir atmosfer sunması.
  • Doğa koruma ve sürdürülebilir turizm ilkelerine bağlı kalınması.
SSC Tur'u tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel rehberler eşliğinde doğanın tadını çıkarabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Doğayı keşfetmek isteyen herkesi SSC Tur'a bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Ssc Tur Yorumlar - 1

user314552

Eskişehir Ssc Tur Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği beni çok etkiledi. Tur programı oldukça keyifli ve düzenliydi. Ulaşım ve konaklama konularında da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

6 Ekim 2024
Ayse Yuksel

Ayse Yuksel

Hakan Bey rehberliğinde Eskişehir turundaydık. Bize hertürlü bilgiyi veren, her konu da yardımcı olan Hakan Beye teşekkur ederiz.Sadece görebilecek yerleri kisa süre de görmeye çalışmak yordu..

2023:12:04 17:58:09
Selda Çakır

Selda Çakır

3 gece otel konaklamalı karadeniz batum turu yaptım hazıran ayında. Ama tur da yazan birçok yerlere götürülmedi. Ve gidilen birçok yer için extra ücret istendi. Karadeniz turu yaptım diyemiyorum. Alışveriş yapmak için dükkanlara götürülmekten başka birkaç yer dışında bir şey yapılmadı. Yemek yemek için götütülen yerler çok kötüydü.Bir daha asla bu tur firmasını kullanmam ve tavsiye etmiyorum.

2023:06:16 11:19:30
Sevcan ÖZCAN

Sevcan ÖZCAN

1 yıldızı bile hak etmiyor. İğrenç bir şirket yanlış tarih bilgisi verildi. Hatalarını asla kabul etmeyen anlayış yoksunu bir tur. Yetmezmiş gibi hatalarını kabul etmedikleri için para iadesi yapmıyorlar resmen üstüne yattılar paramızın. Dolandırıcılığın modern hali...

2023:07:30 00:27:54
bengu aydin

bengu aydin

1 Ekim Eskişehir turunda tur sorumlumuz Mustafa seyahat süresinde bizi İzmir marşı ile karsilayip "ver coşkuyu" modunda dev ederek keyifli vakit geçirmemiz konusunda verdiği çabadan dolayı tşk ediyoruz..sanırım turlar birleşmiş büyük otobüs ile gittik küçük araç sorunumuz olmadı..Eskişehirde bizi en iyi şekilde bilgilendiren ve ilgilenen rehberimiz Soner beye de tşk ediyoruz..

2022:10:02 08:26:40
hüseyin kısa

hüseyin kısa

02 Ağustos çıkışlı Karadeniz turuna katıldım tur genel anlamda güzeldi olumsuzluk olsada beklentilerimizi fazla karşılamadı seçmiş olduğunuz tüm oteller ilgi ve alaka konusunda sınıfta kaldı hiçbir otel yetiri kadar profesyonel değildi. Yalçın otel fiyasko arkada bir yere tezarvasyon yapılmış personel ilgisiz aile olmama rağmen çift kişilik oda verilmiş sırf Yalçın otelde değil tüm otellerde aile adı altında rezervasyon yapmamıza rağmen Hep çift yatak ile6karşılaştık. Yemek için seçtiğiniz lokantalar çok pahalı ve vasatın altında idi Trabzon da şapkalının yeri ise tam bir facia ilgi alaka sıfırın altında menü altında aldığımız yemek ücreti piyasanın çok üzerinde idi hele fındıklı tatlı dedikleri tatlıyı ortadan ikiye kesip servis etmeleri bizlere verdikleri değeri gösteriyor du. Diğer tur şirketlerini bilmem fakat otellerin ve lokantalar ın gözden geçirmenizi tavsiye ederim arada firmanın yetki verdiği birisi buraları denerlemelerini tavsiye ederim

2021:08:08 15:04:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı