Anatolia Tur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Anatolia Tur Eskişehir

Anatolia Tur, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir seyahat acentesidir. Şehir içi ve şehirler arası turlar düzenleyen firma, aynı zamanda özel turlar ve organizasyonlar da gerçekleştirmektedir.

Tarihçe

Anatolia Tur, 2005 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Konforlu ve güvenli ulaşım araçları
  • Özel tur ve organizasyon imkanları
Anatolia Tur, müşterilerine unutulmaz ve keyifli bir seyahat deneyimi sunmak için her detayı özenle planlar ve uygular. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir seyahat acentesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Anatolia Tur Yorumlar - 1

user314546

Eskişehir Anatolia Tur Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği beni çok etkiledi. Tur programı oldukça keyifli ve eğlenceliydi. Ayrıca otel ve yemek konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Ali KISA

Ali KISA

Geçen hafta Doğukaradeniz turundan döndük, rehberimizden otobüs şöförümüze, tur yetkilisinden tura katılan diğer misafirlere kadar tam bir aile olduk. Turdan geldiğimizden beri 2 kez buluştuk. Daha önce hiç tanışmayan insanları kaynaştırarak tabiat güzelliklerini birlikte yaşatıp taçlandırdıkları için Anatolia tour ailesine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.Tura katılarak gezi düşüncesi olanlara taysiyem şu ki TEK GEÇERİM.

2019:09:02 20:59:07
Mert Akçasoy

Mert Akçasoy

Eskişehir deki en güvenilir en güler yüzlü turizm şirketi. Ekip olarak hizmet olarak şu ana kadar gördüğüm en iyi şirket. Gerek kültürler turlar gerek yurt dışı turları gerekse tatil rezervasyonları olarak çok çeşitli konularda yardımcı oluyorlar. Yolunuz düşerse gönlünüz rahat bir şekilde uğrayabilirsiniz.

2019:03:06 18:24:54
Hayati Aladağ

Hayati Aladağ

2 hafta once arkadasimla dogu karadeniz turuna katildik cok keyifli ve eglenceliydi acente yetkilisi Yasir kardesim ve rehberimiz Levent bey bizlerle cok ilgilendiler cok tesekkur ederim. Otobus kaptanimiz Emre beyi de unutmayalim Herkese tavsiye ederim

2019:09:02 21:06:05
mehmet zebek

mehmet zebek

23.28 Ağustos tarihinde çıktığım Karadeniz turundan çok ama çok memnun kaldım acenta Mehmet arkadaştan çok memnun kaldım bence Eskişehir’in en güvenilir en sağlam ve eğlenceli turu anatolia turu bu firmadan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ben çok mutlu kaldım emeği geçen herkese teşekkürler

2019:09:02 21:20:22
Saliha Tanriseven

Saliha Tanriseven

Berbat bir tur şirketi.Araclari servisi ve çalışanlarıyla tam bir fiyasko.5 saatlik yolu 8 9 saatte giderek turu yolda geçirten firma.Otobusun eskiliği ve şoför yüzünden gezilecek görülecek yerlerin çoğuna yetisemediler ve gezdirmediler paramız ziyan oldu Mudurleri kızlara sapıklık yapmaktan hizmet vermekle ugrasamadi yoneticisi bu olan bir firmadan ne bekleyebilirsiniz ki!Ailelerin gözü önünde kızlarla uygunsuz hareketlerde bulunarak bizlere rahatsızlık verdiler tek amaçları anlasmalali oldukları yerlere para kazandırmak olan ve terbiyesizlikten başka bir hizmet görmediğimiz içler acısı deneyim!!!Yemekler bayatti rehber hiçbir bilgi aktarımında bulunmadi tek amacı anlaştıkları yerlerde gereksiz vakit harcatip para kazanmakti gezilecek yerleri gezmek yerine tek yaptığı bu oldu!!Tam bir rezaletti kesinlikle tavsiye etmiyorum ve gerekli yerlere de şikayet edecegim paraniz ziyan olmasın istiyorsanız kesinlikle tercih etmeyin!!!0 puan!

2019:08:14 10:01:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı