Gezilobisi.com | Eskişehir Gezi Lobisi Turizm Seyahat Acentesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Gezi Lobisi Turizm Seyahat Acentesi

Gezilobisi.com | Eskişehir Gezi Lobisi Turizm Seyahat Acentesi, Eskişehir şehrinde turizm ve seyahat hizmetleri sunan bir acentedir. Şehrin tarihi ve turistik yerlerini keşfetmek isteyen yerli ve yabancı turistlere rehberlik ederek unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gezi Lobisi, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen turlar ile müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Gezi Lobisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, tur programlarına ve hizmet kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel rehberler eşliğinde turlar
  • Özel tur programları ve etkinlikler
  • Kaliteli ve konforlu ulaşım araçları
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Gezi Lobisi, Eskişehir'de turizm ve seyahat deneyiminizi unutulmaz kılmak için en iyi seçenektir. Profesyonel rehberler eşliğinde keşfedilmeyi bekleyen tarihi ve turistik yerleri keşfedin ve unutulmaz anılar biriktirin.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Gezilobisi.com | Eskişehir Gezi Lobisi Turizm Seyahat Acentesi Yorumlar - 1

user314534

Eskişehir Gezilobisi.com'a yaptığım rezervasyonumdan çok memnun kaldım. Turizm seyahat acentesi olarak verdikleri hizmetten çok memnun kaldım. Rehberleri çok bilgili ve ilgiliydi. Gezdiğimiz yerlerin seçimi de çok başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Hakan Karaman

Hakan Karaman

Geçen yıl Olimpos turunda tanıştığımız ve ilgi alakasından çok memnun kaldığımız rehberimiz Cihat beyin tavsiyesi üzerine Marmaris turuna katıldık. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tura kardeşimle beraber katıldık. Tatil turumuz çok hareketliydi dolu dolu zevkli ve eğlenceli vakit geçirdik. Daha otele girmeden ayağımızın tozuyla tatilimiz İztuzu plajı bölgesinde tekne gezisi ile başlamıştı. Bölge içinde yaptığımız gezilerimize 15 yılı aşkın o bölgede yaşayan bölgeye çok hakim olan ve çince dilini konuşabilen ayrıca bir rehberden de rehberlik hizmeti aldık.Bize bu turda eşlik eden Güleryüzü olsun enerjisi olsun ilgi alakasıyla bizden tam not almayı hakeden Dilara hanıma ve yolculuğumuz boyunca bizi heryere sağ Salim ulaştıran kaptanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.

2023:08:27 13:33:14
Zuhal Batır

Zuhal Batır

Günübirlik ve konaklamalı programlanan tüm seyahatlerimiz de çok memnun kaldık.Çözüm odaklı ve tüm naifliğiyle bize sabır gösteren Cihat kardeşimize ve ekibine teşekkür ederim. Yolunuz şansınız açık olsun güzel insanlar.....

2023:07:29 20:06:16
DEMET GÜNSAÇGÜN

DEMET GÜNSAÇGÜN

Öncelikle bu güzel deneyim için emeği geçen gezi lobisine ve tur rehberimiz cihat beye çok teşekkür ederim , yıllar içinde olymposa defalarca gelmek istedik fakat nasip olmadı iyi ki bu sene nasip olmuş yoksa bu kadar güzel olabileceğini sanmıyorum. Yapmaktan en çok keyif aldığım aktivite tekne turlarımızdı herkese tavsiye ederim kaçırılmaması gereken bir aktivite :) Tur rehberimiz cihat beye de gerçekçiliğinden , sabrından , güler yüzünden ve rahatsızlandığımda dahi ilgilenmesinden dolayı minnettarım. Gitmeyenlere kaçırılmayacak bir olympos turu tavsiye ediyorum :)

2023:08:06 12:01:09
Ismail emre Eroğlu

Ismail emre Eroğlu

MerhabalarEşimle henüz tatil planı yapmamıştik bir bayram turuna çıkalım dedik şu koşullarda çok makul bir fiyata olimpos turu gezi lobisinden ayarladık her yıl tatile çıkan ve biraz seçici bir çift olmamıza rağmen çok beğendik kaldığımız pansiyon , tekne turları gidiş ve dönüş ilgi ve misafirperverlikten ötürü gezi lobisi ve Cihat beye çok teşekkürler kaçamak yapmak için şiddetle tavsiye ederim 👍

2023:07:02 12:53:23
özlem Köse

özlem Köse

Uludağ turumuz harika geçti. Gezilobisi tur çalışanlarına ve özellikle Cihat beye çok teşekkür ediyorum. Tüm geziye gelen ekibe guleryuzlu samimi profesyonel davrandıkları icin tekrar teşekkürler. Elbette tercihim herzamanki gibi gezilobisi ile seyahatler olacaktır .

2023:01:30 15:26:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 10:30–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı