Milyon Tur | Eskişehir Milyon Tur Turizm Seyahat Acentesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Milyon Tur | Eskişehir Milyon Tur Turizm Seyahat Acentesi

Eskişehir Milyon Tur, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir turizm seyahat acentesidir. Şehirdeki turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen firma, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Milyon Tur, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Şeffaf ve rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine uygun fiyatlar sunan Eskişehir Milyon Tur, bütçenize uygun seyahat seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş tur seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Kaliteli ve konforlu ulaşım araçları
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Eskişehir Milyon Tur, sektördeki tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir turizm seyahat acentesidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, unutulmaz ve keyifli seyahat deneyimleri sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Milyon Tur | Eskişehir Milyon Tur Turizm Seyahat Acentesi Yorumlar - 1

user314496

Eskişehir Milyon Tur, harika bir turizm seyahat acentesi! Personelleri son derece ilgili ve yardımsever. Gezileri organize etme konusunda çok profesyonel bir hizmet sunuyorlar. Gezdiğim turlardan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Gönül Öncül

Gönül Öncül

Şimdiye kadar gittiğim turlar içinde en çok keyif aldığım ve eğlendiğim gezi oldu. Tur sahibi olan Ömer Bey sanki arkadaşımız gibi bizimle vakit geçirdi. Kaldığımız otel, yemek yediğimiz yerler mükemmeldi.Şöförümüz İsmail Bey’in yolculuk boyunca kafasını şişirdik gıkı çıkmadı . Dönüş yolunda bir dahaki gezimizi bile planladık. Her şey için çok teşekkür ederiz 👍🙏🏻

2023:10:15 19:21:59
Hümeyra Samut

Hümeyra Samut

Milyon tur ile yaptığımız Yedigöller turu çok güzeldi. Özellikle tur rehberimiz Ali çok eğlenceli ve pozitifti. Bölgeyi açıklayıcı şekilde tanıttı.Tur esnasında 2 saat kadar serbest zaman veriliyor ve bu bizim için yeterliydi iyi bir şekilde gezdik.Teşekkürler milyon tur, sonraki seyahatlerde görüşmek üzere :)

2023:10:29 11:24:27
Salihe Özen

Salihe Özen

Neden şimdiye kadar bu turla tanışmamışım pişmanlığını yaşıyorum. Kesinlikle hem tur sahibi hem rehber hem şoför olarak 10 numara 5 yıldız bir tur. Güler yüzlü anlayışlı eğlenceli bir gezi deneyimi yaşadım ilk defa. Kendinize değer veriyorsanız size değer veren kişilerle turla geziyi neden hak etmeyesiniz. Bunu da milyon turla gerçekleştirebilirsiniz. Her şey için çok teşekkürler. Yoldayken diğer turumuzu ayarladık bile👍

2023:10:15 19:23:34
Gizem Korkut

Gizem Korkut

Bir Eskişehir’li olarak Milyon Tur ailesiyle geziye gitmekten çok keyif alıyoruz. Bir çok yere katıldık, en son ise 7 Ocak Uludağ turuna beraber gittik :) Eşimle güne olumsuz başlamıştık yolda kaza vardı buluşma yerine geç kalmamıza rağmen Ali bey bizi bekledi. Hatta bizi yoldan alıverdi :) Milyon tur ailesinin her bir personeli misafirlerini tamamen memnun etmeye yönelik davranıyor. Katı kurallar asla yok, arkadaşça geziye gidiyor gibi hissediyoruz her seferinde.Kahvaltımız harikaydı… Ekmek yemeğen bana ekmek yedirdi, kahvaltı düşmanı bana kahvaltı yaptırttı. Uludağa geçtiğimizde ise hava yağışından dolayı hiçbir aktivite yapamamış olmamıza rağmen eşimle beraber çok eğlendik harika yoğun mu yoğun bir kar yağışısına denk geldik en şanslılardan biriydik, aktivitelerde bir sonraki gelişimize kalsın :). Zaten sürekli Ali beyle göz göze gelip otomatik gelen gülmeye karşı koymak mümkün değil dönüş yolunda eşimle arasında geçen sohbet hala aklımda :D Bursa gezimizde harikaydı. Diyette olan bana iskender yedirdi :D Araç içi konforlu ve sıcacıktı, sonuçta dağdaydık olabildiğince sıcaktı.Dönüşte çantamı araçta unutmuşum ama içim çok rahattı bir sorunda olmadı. Biz genel olarak çok memnun kaldık başta Ali beye, Ömer beye ve Selim beye teşekkür ederiz. Kısacası; katı kurallardan nefret ederim, aile arkadaş ortamı gibi gidip gezmek eğlenmek sohbet etmek istiyorum diyorsanız hiç şüphesiz Milyon turu tercih edebilirsiniz. Gizem-Göktuğ Çelik’ten sevgilerle :)

2024:01:11 17:37:18
Buse Nur Kayan

Buse Nur Kayan

Harika bir deneyim oldu Milyon tur çok profesyonel fiyatları çok iyi özelikle tur rehberimiz Ali bey çok eğlenceli , anlayışlı pozitif bir insan . Herkese tavsiye ediyorum 💚💚💚

2023:11:06 16:21:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı