Turingo Travel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Turingo Travel

Turingo Travel, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir seyahat acentesidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, müşterilerine kaliteli ve güvenilir seyahat deneyimleri sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Turingo Travel, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Geniş destinasyon seçenekleri
  • 24/7 müşteri hizmetleri
  • Kişiselleştirilmiş seyahat planları
Turingo Travel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, geniş destinasyon seçenekleri ve uygun fiyat politikamız ile size unutulmaz bir seyahat deneyimi sunmayı garanti ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Turingo Travel Yorumlar - 1

user314490

Eskişehir Turingo Travel Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir tatil geçirdim. Turların düzenlenmesi ve organizasyonunun başarılı olması da ayrıca memnuniyetimi artırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Marziye Aydinli

Marziye Aydinli

Hafta sonu düzenlediği Kapadokya turuna katıldım hayatımın en keyifli tatillerinden biriydi gerek şoförün tecrübesi ve sakinliği, gerek yardımcı rehberimiz , gerek tanıtıcı rehber ,son derece deneyimli tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim tercih edenleri şimdiden kutluyorum keyifli bir yolculuğa hazır olun...

2023:12:10 16:48:07
gülnur kopuz

gülnur kopuz

öncelikle güler yüzlü merve hanima cok cok tesekkur ederimeğer tatil krizim geldiyse tabiki tek adresturingo travel ♥️♥️

2023:11:29 18:50:42
Ulaş Bartu Nalça

Ulaş Bartu Nalça

Çok fazla acenta vardı kararsızdım direkt dükkana girdim gerek çalışanları gerek tatil içerisinde ilgi alakaları harikaydı. Tavsiyelerini dinledim ve tam bana göre bir otel önerdiler tüm çalışanlara tek tek teşekkür ederim. Memnun kaldım.

2023:07:12 12:15:20
Haldun Guven

Haldun Guven

Eskişehir Turingo Travel ailesiyle tanışmamızın 3. yılı , tavsiye ettikleri otel ve tur secenekleri gerekse gittiğimiz otelde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığını sormaları bile bizi çok mutlu etti . Çevremizdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.Merve hanım, Kerem bey ve Onur beyi tanıdığım için çok memnunumBöylesine işini seven samimi cana yakın güler yüzlü aileyle tatile devammmmmm

2023:11:30 10:52:17
Nadide Yüksel

Nadide Yüksel

Öncelikle merhabalar TURİNGO TRAVEL ile yaptığımız Kapadokya turu hakkında size deneyimlerimi paylaşacağım turumuz aşırı eğlenceli ve bol oynamalı güzel bir tür geçirdik herkese tavsiye ederim emeği geçenler kaptanımız ONUR beye ve rehberimiz EREN beye çok teşekkür ederim şimdiden herkese iyi tatiller dilerim 👌👌👌👌👍👍

2023:12:10 16:33:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–21:00
  • Salı 09:30–21:00
  • Çarşamba 09:30–21:00
  • Perşembe 09:30–21:00
  • Cuma 09:30–21:00
  • Cumartesi 09:30–21:00
  • Pazar 10:30–21:30

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı