Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi Eskişehir

Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir seyahat acentesidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firma, müşterilerine kaliteli ve güvenilir turizm hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun tur seçenekleri ve ödeme kolaylıkları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş tur seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Kaliteli konaklama imkanları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi, müşterilerine unutulmaz ve keyifli seyahat deneyimleri yaşatmak için her detayı özenle planlar. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir seyahat acentesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi Yorumlar - 1

user314474

Eskişehir Doğa Turizm ve Seyahat Acentesi gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Personelleri çok ilgili ve yardımsever. Gezileri organize etme konusunda da oldukça başarılılar. Her zaman güvenilir bir şekilde seyahat etmemi sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Sevgi Ertem

Sevgi Ertem

MERHABALAR;DOĞA TURİZMİN YENİ ADRESİNİ BİLEN VAR Mİ? ESKİ YERİNDEN TAŞINMIŞ. BULAMADIM.

2023:10:06 13:45:44
Celal Kirdar

Celal Kirdar

Güvenilir tur şirketlerinden biri. Yıllardır aynı yerinde hizmet veriyor.

2018:07:02 17:26:13
ANGARALI

ANGARALI

1 haftalık Karadeniz turuna çıktık. Tur rehberi gittiğimiz şehirlerde bizleri kendi istediği yerleri gezdirip anlatıp hemen otobüse bindirip götürüyordu. Serbest gezmeye ve fotoğraf çekmeye pek fırsat vermiyordu. Fotoğraf çekmek istediğimizde önce anlattıklarımı dinleyin ben size zaman vereceğim diyordu ama anlattığı gibi haydin gidiyoruz deyip otobüse bindiriyordu. Sabah ve akşam yemeği firmaya aitti ona lafımız yok ne verirlerse yeriz. Ama öğle yemekleri bizlere aitti, öğlenleri bizleri yol boylarında alternetifi olmayan tesislere götürüp kendi belirledikleri sabit menüyü yedirmeye zorluyorlardı. Sebebi ise herkes farklı menü isterse zamandan kaybımız olurmuş geç kalırmışız. Öğlen köfte pilav ayran verilecek dediler haliyle köfte yemek istemeyenler oldu. Tur rehberinin dediği aynen şu " köfte yemek istemeyenler bir köşede oturup bekleyebilirler başka menü yaptıramayız" öğlen götürdüğü her tesisden komisyon alıyordu. Alışveriş için bile çarşı pazar yerine yol kenarlarındaki belli dükkanlardan alışveriş yaptırıyorlar. fiyatları ucuz değil çünkü her alışveriş yapan için dükkan sahibi lokantalarda olduğu gibi tur rehberine komisyon veriyor. Çünkü tur rehberi kasanın başında para ödeyenleri sayıyordu dükkan sahibine diyordu şu kadar kişi alışveriş yaptı falan diyordu. Güzelim Karadeniz'de onca gezilecek yaylalar varken turun yarısı müze gezmekle geçti. Doğa turizmi mi bir daha asla.

2020:11:27 19:45:54
Ruhşen Ozkan

Ruhşen Ozkan

Eskişehir turundan boray tura çok teşekkür ederiz çok guzel idi filiz hanım ve Leyla hanımın ilgisinden çok memnun kaldım herseyi çok güzel boray turu çok seviyoruz

2023:05:13 16:16:09
Yunus 0zkan

Yunus 0zkan

Şimdiye kadar bursa ve konya turlarına katıldık. Güleryüzlü, konusuna hakim ve nazik personeli var. Turlarında kahvaltı çok zengin oluyor, anlaşmalı restoranları da kaliteli yerler. Bir çalışan ve yönetici olan Murat Volkan Acar beyden de ilgisinden dolayı çok memnunuz.

2018:12:20 11:36:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı