Stella Tur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Stella Tur: Eşsiz Seyahat Deneyimi

Stella Tur, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir seyahat acentesidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firma, müşterilerine unutulmaz ve eşsiz seyahat deneyimleri sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Stella Tur, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Profesyonel ve deneyimli kadrosuyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Stella Tur, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak herkesin seyahat etme imkanı bulmasını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş destinasyon seçenekleri
  • Özel turlar ve paketler
  • Profesyonel rehberler eşliğinde turlar
  • Kaliteli ve konforlu ulaşım araçları
Stella Tur, sektördeki deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir seyahat acentesidir. Eşsiz seyahat deneyimleri yaşamak ve unutulmaz anılar biriktirmek isteyen herkesi Stella Tur'a bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Stella Tur Yorumlar - 1

user314464

Eskişehir Stella Tur Seyahat Acentası, harika bir deneyim yaşattı bana. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde seyahatim sorunsuz ve keyifli geçti. Turlarının kalitesi de oldukça yüksekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Fitnat Kocak

Fitnat Kocak

Yıllardır bu tur firması ile turlara katılırım. Firma ve personel güler yüzlü harika insanlar gönderdiği yerler harika gerek yurt içi gerek yurt dışı gezilerimiz rüya gibi gecti sizleri kutluyor.bundan sonra yapacağım gezilerde birlikte olmayi diliyorum tesekkurler stella personeli

2022:02:02 12:44:13
Bekir V.

Bekir V.

Otel tatilimizi satın aldığımız Stella Tur’dan çok memnun kaldık. Ofis çalışanlarına ve Liza’ya güleryüzlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

2022:07:11 21:10:01
Başak

Başak

İnsanlara müşteri gözüyle bakmayan, kaliteli ve profesyonel çalışanların olduğu harika bir acenta. Otel veya tur seçimlerinde bire bir ilgileniyorlar. Diğer acentalar 'müşterinin' parasına bakarken Stella Tur kişinin mutluluğunu ve geçirdiği zamanın kalitesini önemseyen bir yer. Özellikle Behiye hanım tatil seçimlerinde tüm profesyonelliğini kullanarak kişiye en uygun ve en iyi vakit geçireceği oteli bulmakta çok başarılı. Diğer çalışanlar da kişiyi memnun etmeye yönelik güzel çalışmalara sahipler. Sonuç olarak, Stella Tur'a puanım 5 üzerinden 5 çünkü insanın halinden anlayan ve insanın kalitesini artıran bir acenta. Stella Tur'un başarılarının devamını dilerim.

2021:01:29 19:59:54
Murat Kocatepe

Murat Kocatepe

Neredeyse 10 sene de Stella tur üzerinden giderim çok arkadaşımı Stella Tur yönlendirdim ve hepsi çok memnun kaldı özellikle Ozan Bey'e çok teşekkür ediyorum Özellikle bu sene gitmiş olduğumuz Tatil çok keyifliydi bütün sitelere Türk çalışan arkadaşlarına teşekkür ederim

2021:09:03 14:01:53
oben kocak

oben kocak

Nerdeyse 20 yıldır bu şirketle tatile gidiyorum ilgi alaka nokta atışı oteller herşey için teşekkürler stella tur 👏👏👏👏

2022:02:02 12:35:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı