Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 1970 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir. Eskişehir'in en büyük üniversitesi olan Osmangazi Üniversitesi, geniş bir kampüs alanına sahip ve birçok fakülte, yüksekokul ve enstitüye ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden biridir. Kuruluşundan bu yana sürekli olarak büyüyerek, eğitim kalitesini arttırmış ve uluslararası alanda tanınan bir üniversite haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, devlet üniversitesi olması sebebiyle öğrencilere uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır. Burs ve öğrenim kredisi gibi destekler de öğrencilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kampüs alanı
  • Çeşitli fakülte ve yüksekokullar
  • Uluslararası akademik işbirlikleri
  • Modern eğitim olanakları
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, kaliteli eğitim kadrosu ve geniş kampüsü ile öğrenciler için ideal bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Ayrıca uluslararası alanda tanınan bir üniversite olması, öğrencilere kariyerlerinde avantaj sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yorumlar - 1

user314444

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, geniş bir kampüse sahip, modern olanaklara sahip bir üniversitedir. Öğretim kadrosu oldukça kaliteli ve öğrencilere destek olmaya her zaman hazırdır. Kütüphane ve laboratuvar imkanları da oldukça gelişmiştir. Ancak bazı bölümlerde derslerin yoğunluğu ve sınav sistemi öğrencileri zorlayabilir. Genel olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, öğrencilere iyi bir eğitim imkanı sunmaktadır.Puan : 4

6 Ekim 2024
Zeynep Nar

Zeynep Nar

Buradan mezun bir sağlıkçı olarak fakülte, sağlık ocağı, toplantı - konferans salonu, hastane, otopark, yemekhane, kütüphane vs. Yürüme mesafesinde sosyal temiz ilgili bi hizmet ve eğitim veriyorlar. Öğretmenlerimiz ilgili ve bilgililer beraber geçirdiğimiz her gün çok güzeldi iyiki sensin bana mezuniyeti tattıran osmangazi. Seni seviyorum ve hiç unutmayacağım. 🥹🏫❤️🏯

2023:10:13 08:23:44
melissa k

melissa k

Allah dusmanimi bile buraya dusurmesin cehennemin 7. kati denebilir 1 hafta kalmak zorunda kaldik omrumden 7 yil gitti sacimda beyaz cikti temizlik personelleri ve hasta bakicilar inanilmaz kaba usluplari cok cok kotu cop poseti gibi muamele gormek istiyosaniz gelin keyfiye hastanede yatmiyo kimse ama onlar oyle dusunuyo sanirim agizlarinin laf yaptigi gibi islerini de yapsalar keske temizlik konusunda konusmak bile istemiyorum 1 haftada 1 kere carsafimiz degistirildi yastik kilifini bile rica minnet temin ettim hem hasta hem hasta yakini icin inanilmaz zor bir yer nasil anlatsam yetersiz kaliyor gelmek zorunda kalanlarin Allah yardimcisi olsun baska hastaneye gitme secenegi olan da nolur gelmesin saglikli insan bile hasta olur burada cikista rehabilitasyon merkezine yatmayi dusunuyorum.

2023:09:20 21:04:38
Arife Gorgun

Arife Gorgun

Bu hastanedeki nöroloji bölümündeki sektörlerden şikayetçiyim bana şu gün gel deyip okadar yol gittikten sonra orda karşılaştığım durum biz o doktora randevu vermedik bakmıyor vs demeleri nasıl bir kul hakkı nasıl bir saçmalık benim beyin kanaması riskim varken bir ay boyunca herşeyin çöp olması neyi nasıl teselli eder 😡😡 sizde bir kez daha düşünün buraya giderken.

2023:11:15 14:18:41
Selahattin Yıldızlar

Selahattin Yıldızlar

Halka açık otopark pazar günleri bile dolu oluyor , fakültesinin bu soruna çözüm bulması gerekir.

2023:12:12 13:57:09
Mavi Gezı Rehberi

Mavi Gezı Rehberi

Eskişehir'in 3 Üniversitesi arasında 2.sırada yer alıyor. Üniversite alanı büyümeye yönelik imkanları ve olanakları bakımından önü açık. Bünyesinde bir Araştırma Hastanesini de vardır. Tıp Fakültesi, üniversiteyi kısa zamanda bilinen iyi üniversiteler arasinda yerini almasına olanak sağlamıştır. Diger fakültelerinde de eğitim kalitesi üst düzeydedir... Üniversienin yerleşkesinde farklı bir çok aktivite alanı da vardır... İyi bir eğitim almak isteyenler için güzel bir seçim ESOGÜ *****

2021:04:11 19:26:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı