ES ROYAL TRAVEL AGENCY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

ES ROYAL TRAVEL AGENCY Eskişehir

ES ROYAL TRAVEL AGENCY, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir seyahat acentesidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve güvenilir seyahat hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

ES ROYAL TRAVEL AGENCY, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

ES ROYAL TRAVEL AGENCY, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seyahat paketleri ve tur seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş destinasyon seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli tur rehberleri
  • Kaliteli konaklama ve ulaşım imkanları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
ES ROYAL TRAVEL AGENCY, seyahat planlarınızı en iyi şekilde organize ederek size unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefler. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir seyahat acentesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı ES ROYAL TRAVEL AGENCY Yorumlar - 1

user314414

Eskişehir ES ROYAL TRAVEL AGENCY Seyahat Acentası'yla yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir tatil geçirdim. Turların düzenlenmesi, konaklama ve ulaşım konularında her detay düşünülmüştü. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Muhammet Cabuk

Muhammet Cabuk

30 yıllık hayatımda geçirdiğim en güzel 4 gündü teşekkürler #esroyaltravel 💯❤️

2023:09:24 19:02:16
Deniz Kaya

Deniz Kaya

14 Ocak Uludağ gezisi çok eğlenceli ve dolu dolu geçti rehberimiz Dilara hanıma da çok teşekkür ederim başka turda inşallah tekrar gorusuruz

2024:01:14 18:52:06
Metin Kamber

Metin Kamber

İlk kez tur paketi ile tatile gittim. Bireysel gitmekten daha eğlenceli oldu. Keşke daha önce de böyle gitseydim. Bodrum Masalını yaşattığı için kendilerine teşekkür ediyorum. Tur rehberimiz ve şirket tecrübesi sayesinde tatilimiz çok güzeldi. Ama bodrum için en az 7 günlük tatil seçeneklerini seçmenizi tavsiye ederim. Otel hizmetimiz ve yemekler çok güzeldi. Gecesi ve gündüzü ile Bodrum başka güzeldi. Mehmet bey ve Esra hanıma herşey için teşekkür ediyorum. Sıradaki tur tatilini iple çekiyor olacağım.

2023:05:22 11:46:52
Selcuk Kurtoglu

Selcuk Kurtoglu

Şebi aruz törenlerine gittik. Eskişehirden bizi bindirdikleri otobüs soğuktu ve şarj prizleri çalışmıyordu. Kolariferi de çalışmıyordu. Yolda lastiği patladı. 2 buçuk saat sonra yedek otobüs geldi. Bundan dolayı bazı yerlere gidemedik ve törene 10dakika sonra girebildik. Bu bir. Ayrıca tur görevlileri bizim numaramızı kaydetmedi. Bundan dolayı geç kalanlara ulaşmak çok zor oldu. Bu da iki. Ama hoca bilgili ve yemekler harikaydı. Bu eksiklikler giderilirse bu firmayla tura gidilir.

2022:12:12 09:17:40
Nurcan Ertora

Nurcan Ertora

Googledan adresini baktığım için deneyim sorusu geldi yoksa bu yorumu yazmaya tenezzül bile etmezdim...1 yıldız bile çok... Bilgi almak için gittik görevli hanımefendi telefonda arkadaşıyla konuşuyordu (konuşabilir tabi o esnada müşterisi yoktu boştaydı) ama biz girince ne vardı gibi? üslubu oldu...başından savar gibi yarım yamalak konuştu gönderdi...bedava tura götürseler gitmem... tercih edeceğim bir yer olamaz...//Firmanın cevabına ithafen : Etik konusunu Google ile çözümleyin bana deneyimimden memnun kalıp kalmadığım sorusu geldi ve acentayı ziyaret ettiğim için ve acentanıza gitmeye belli bir zaman harcadığım için değerlendirme gereği duydum... Ama zaman değil para harcamam gerekiyormuş pardon...Sizin etik kurallarınıza göre henüz para ödemeyip fiziki hizmet almayan biri potansiyel müşteri değilse cevabınızla bunu da öğrenmiş oldum... Memnun kalan müşterilerinizle keyifli geziler...

2023:10:22 22:41:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–17:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı