Köna Travel Agency

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Köna Travel Agency

Eskişehir Köna Travel Agency, 2005 yılında kurulmuş bir seyahat acentesidir. Şehirdeki en köklü ve güvenilir seyahat acentelerinden biri olarak bilinmektedir.

Tarihçe

Köna Travel Agency, Eskişehir'de seyahat ve turizm alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde tecrübeli kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Köna Travel Agency, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Her bütçeye uygun tur ve seyahat paketleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş destinasyon seçenekleri
  • Uzman ve deneyimli tur rehberleri
  • Kaliteli ve konforlu ulaşım araçları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Eskişehir Köna Travel Agency, seyahat planlarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir acente olarak öne çıkmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Köna Travel Agency Yorumlar - 1

user314406

Eskişehir Köna Travel Agency Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir tatil geçirdim. Turların düzenlenmesi, konaklama ve ulaşım konularında her detay düşünülmüştü. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
Buse Çakır

Buse Çakır

Işık Hanım’ın ilgisi ve alakası ile kısa sürede İsviçre vize randevusu aldık ardından yine kısa süre içerisinde de ticari vize talebimiz onaylandı. Süreçteki tüm destekleri dolayısıyla hem kendisine hem de çalışanlarına teşekkür ederiz.

2024:01:26 13:27:41
Muhammed Duman

Muhammed Duman

Işık hanım ve ekibi işini profesyonel olarak yapan bir ekip, vize başvurumuz esnasında verdikleri destek sayesinde uzun süreli vize alabildik ve başvuru gününden sonra 8. günde vizemiz elimizdeydi. teşekkürler Köna travel 🙏

2024:01:20 12:13:36
KADRİYE SATILMIŞOĞLU

KADRİYE SATILMIŞOĞLU

Öncelikle Işık Hanım ve çalışanlarına ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ailecek ilk yurtdışı deneyimimizdi. Bu nedenle Schengen vizesi için evrakların toparlanmasında, sürecin sıkıntısız ilerlemesinde çok yardımcı oldular. Aklımıza takılan her soruya bizi rahatlatarak cevap verdiler. Vizelere zor onay verildiği şu dönemde onların verdiği tavsiyeler sayesinde uzun dönem multi vize çıkması bizi çok sevindirdi. Emekleri ve güleryüzlülüklerinden dolayı çok teşekkürler. Bundan sonraki yurtdışı seyahatlerimizde adresimiz belli☺️

2024:01:03 21:28:50
Serdar T.

Serdar T.

Işık hanım ve Halil bey İsviçre için vize işlemlerim sırasın da bilgi ve tecrübeleri ile çok yardımcı oldular. Vize işlemlerinin bu kadar zorlaştığı bir dönem de vizemi aldım her ikisine de çok teşekkür ediyorum.

2023:10:30 15:28:30
mert albayrak

mert albayrak

Vize randevularinin kapandigi ve seyahatimize 90 gunden az kalan bir surede bize randevu tarihi ayarlayip, her turlu belge ve daha uzun tarihli vize alabilmemiz icin yardimci olan Işık Hanım ve Halil Bey emekleri için teşekkür ederiz. Uzun yıllar beraber çalışacağımız dostlarımız oldular şimdiden..

2023:10:30 09:19:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı