Yıldıztepe Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Yıldıztepe Taksi

Yıldıztepe Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Yıldıztepe Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sabit fiyatlarla hizmet veren firma, müşterilerine güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Hizmetlerimiz:

  • Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri
  • Havalimanı transferleri
  • Günlük turlar
  • Özel gün ve etkinlikler için özel araç kiralama
Yıldıztepe Taksi, güler yüzlü ve deneyimli şoförleriyle müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatları ve konforlu araçlarıyla tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Yıldıztepe Taksi Yorumlar - 1

user314291

Eskişehir Yıldıztepe Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı. Puan : 5

6 Ekim 2024
Lykia *

Lykia *

1 puanı bile hak etmeyen bir şoför yüzünden buraya yorum yapmak zorunda kaldım. Öğrenciyiz poşetle eşya taşıyoruz, gelmiş "Bu kadar eşyayı almam, kesin bi de kısa mesafe götürttüreceksiniz. Ben zararına mı çalışayım?" diyor. Git başka iş bul abi insanları da boşuna meşgul etme.

2023:09:25 16:43:49
Beydanur Koçak

Beydanur Koçak

Taksici abi geldi üstümüze bağırdı çağırdı ve gitti. Neymiş çok eşyamız varmış, sığdıracağımızı koyacağız gerisi kalacak diyoruz, beni niye buraya çağırıyosunuz diyor. Adres de vahiy olarak geldi heralde. Aramayın arattırmayın.

2023:09:25 16:47:07
delidana

delidana

bavulun hafifmis yuru asagidan diye akil verenide ilk kez gordum parasini veriyoruz akil istemedik

2023:12:06 19:53:46
Battal Gazi Sarı

Battal Gazi Sarı

İşlerine geldiği gibi davranmalarimi desem durakta araçları olduğu halde araç gondermemelerimi desem zillerine basıldığında 3 dklik mesafeyi 20 dk da gelmelerimi desem bilemedim

2023:07:05 22:31:42
Levent SALT

Levent SALT

Aradığınızda "araç yok" cevabını alma olasılığının yarıdan yüksek olduğu taksi durağı. Neden çözüm bulmazlar diye merak ediyor insan.

2023:07:27 10:13:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı