Anemon Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Anemon Taksi Eskişehir

Anemon Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Anemon Taksi, güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat politikası müşteri odaklıdır ve adil bir ücretlendirme prensibi benimsenmiştir. Anemon Taksi, müşterilerine kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri
  • Güvenilir ve deneyimli şoförler
  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Hızlı ve güvenli yolculuk imkanı
Anemon Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunarak tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Anemon Taksi Yorumlar - 1

user314273

Eskişehir Anemon Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

6 Ekim 2024
Nazlı Uçar

Nazlı Uçar

Kapıda beklememiş olsam neyse diyecem hem gelmediniz hemde 10 dk bekledik diye yalan söylüyorsunuz sonradan niye arayayım bekliyor olmasam

2023:11:02 12:04:31
yusuf yaşa

yusuf yaşa

Taksi çağırdık ışıklardan karşıya el hareketi yaptım taksi daha fazla beklemesin geç kalmayalım diye taksi durunca bize niye beni buraya çağırıyorsunuz diye sesli bir şekilde söylendi insanları uzaklaştırıcak söylemlerde bulundu umarım böyle insanları daha fazla taxi durağında tutmazsınınız teşekkür ederim

2023:08:31 22:41:12
SADIK ÇETİNKAYA

SADIK ÇETİNKAYA

Saat 14 civarında yenikent Taksi ile Gültepe mahallesinden Vega Outlet avmye gittik. 130 tl ödedik. Dönüşte Anemon taksi 26 T 0195 plakalı araç ile aynı yere geri döndük. Şöfür beye buranın yabancısı olduğumuzu navigasyon ile döneceğimizi belirttim lakin ben orayı biliyorum deyip bizi mahalle aralarından dolandırarak bıraktı 178 tl para aldı. İtiraz edince de ben sen şurasını söylemedin mi ben de ona göre geldim deyip tersledi. Durağı arayıp şikayet ettim. Lakin hiçbir faydası olmadı. Uyarırız deyip telefonu kapattılar

2023:03:06 14:20:29
Gonca Demir

Gonca Demir

Araç göndermemek için türlü bahaneler buldular. Sağlık çalışanına verdiğiniz değer gözümü yaşarttı. Hastaneye gideceğimi söylememe ve durakta araç olmasına rağmen araç göndermediler. Acil bir hasta olsa yardımcı olmayacaklar yani. Bugüne kadar kazandırdığım parayı da helal etmiyorum beni çok mağdur ettiler.

2022:01:20 05:15:43
Murat Uyanık

Murat Uyanık

Anlayışlı bir isletmi

2023:12:03 23:14:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı