Ertuğrul Gazi Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Ertuğrul Gazi Taksi

Eskişehir Ertuğrul Gazi Taksi, şehirde hızlı ve güvenilir bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren taksi şirketi, müşterilerine konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ertuğrul Gazi Taksi, 2000 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki en güvenilir taksi firmalarından biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Hesaplı ve ekonomik seçenekler
  • Ödeme kolaylığı sağlayan farklı ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık
Ertuğrul Gazi Taksi, Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Konforlu araçları ve deneyimli şoförleri ile güvenli bir yolculuk deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Ertuğrul Gazi Taksi Yorumlar - 1

user314263

Eskişehir Ertuğrul Gazi Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir durak. Taksi şoförleri güler yüzlü ve yardımseverler. Hızlı ve güvenli bir şekilde istediğiniz yere ulaşmanızı sağlıyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir taksi durağı. Puan : 5

6 Ekim 2024
Öykü Özdağ

Öykü Özdağ

Bence taksi butonlarınızı kaldırın, saat kaçta olursa olsun aracınız yok. Başka taksiye binince de trip atıyorsunuz. Pos cihazi getirmeyen tek taksi durağı da olabilirsiniz ayrıca. Hatta siz direkt durağı nasıl kapatıyorsanız kapatın.

2024:01:12 12:53:28
bahar D

bahar D

Sazova’da bizden sonra gelen müşteri taksiye atladı, taksici ona inandı, bize yeni taksi gönderiyoruz dedi. 20-25 dk bekledik. Gelmeyecekseniz yetişemiyorsanız başka taksicinin buraya gelmesine mani olmayın.

2023:06:10 15:46:14
Umut Çetin

Umut Çetin

Her hangi bir sıkıntı yasamadik yüksel beyin taksisine bindik hatta pazarlık bile yapmamıza rağmen dört tane üniversiteli öğrenci ye haddinden fazla yardımcı oldu öğrenci olduğumuz için anlaştigimiz ücretten az para aldı İstanbul dan alıştığımız taksici imajını değiştirdi saolsun iyi insanlar da var dedirtir di

2022:01:13 04:47:40
burak peker

burak peker

0 memnuniyet gece bi yerde kaldıysanız hele duraklarına 2/3 km uzaksanız hiç uğraşmayın yürüyün daha iyi

2023:08:22 22:00:59
Atlantic Doğa

Atlantic Doğa

Durak başkanı lütfen şoförleri uyarın ter kokusundan araçta boğuluyorduk

2023:10:14 06:50:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı