Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, Eskişehir şehrinde çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici etkinlikler sunan bir kuruluştur. Masal Şatosu, çocukların hayal dünyalarını geliştirmek, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve sanatı sevdirmek amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, 2015 yılında açılmış olup o günden bu yana binlerce çocuğa hizmet vermiştir. Şehrin kültürel ve sanatsal hayatına katkıda bulunmayı amaçlayan Masal Şatosu, her yaştan çocuğun ilgisini çekmektedir.

Fiyat Politikası

Masal Şatosu'na giriş ücretsizdir. Etkinlikler ve atölye çalışmaları için belirli bir ücret talep edilebilir, ancak genel olarak hizmetler ücretsiz sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çocuklar için interaktif masal anlatımları
  • Kitap okuma etkinlikleri ve atölyeleri
  • Sanat ve el işi atölyeleri
  • Tiyatro ve müzik gösterileri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve eğlenirken öğrenmelerini sağlamak için harika bir ortam sunmaktadır. Çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini ve yeni şeyler öğrenmesini istiyorsanız, Masal Şatosu'nu tercih etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu Yorumlar - 1

user314261

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu Turistik Yer, Eskişehir'in en güzel ve eğlenceli mekanlarından biri. Burada çocuklar için harika bir atmosfer yaratılmış, masal kahramanlarıyla dolu bir dünya sunulmuş. Hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir gezi noktası. Masal Şatosu'nun içindeki etkinlikler ve gösteriler de oldukça eğlenceli. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

6 Ekim 2024
Mehmet Yüksel

Mehmet Yüksel

Parkın geneli için söylenecek bir söz yok. Hayvanat bahçesi, akvaryum ve minyatür bölgesi görülmeye değer. Sadece minyatür parkında bir Minyatürk veya Konya'daki 80binde devri alem kadar çeşitli eserler yok. Yine de girseniz de pişman olmazsınız, girmeseniz de.Ancak Masal Şatosu ve Korsan Gemisi kesinlikle verdiğiniz parayı haketmiyor.Korsan gemisinde güverteye çıkıyorsunuz o kadar.Masal şatosunda ise terasa çıkıp etrafa bakıyorsunuz. İçerisinde kayda değer bir şey yok. Şatonun alt katında ek ücret mukabilinde çocuklar için masal anlatımı yapılıyor. Hani değerlendirmek isterseniz buna katılabilirsiniz, ancak bu etkinlik de parasının hakkı değil.Sonuç olarak park içerisinde akvaryum, hayvanat bahçesi, minyatür sergilerini gezip, trene binip korsan gemisi ve masal şatosunun da etrafını dolaşıp çıkarak hem paranızı gereksiz harcamamış, hemde güzel bir gün geçirmiş olursunuz.

2023:12:31 16:17:54
Kiymet Curuk

Kiymet Curuk

Görsel olarak her şey çok güzel,Eskişehir başlı başına harika bir şehir.Tek kusuru her yerde aşırı derecede giriş ücreti ve otopark ücreti almaları Belediye bu konuda biraz acımasız.

2024:01:19 18:12:36
Nevzat Tombulca

Nevzat Tombulca

Ulaşım sıkıntısı yaşasak da gittiğimize değdi. Çok güzel bir park içerisinde konumlanmış güzel bir mekan. Çocukların ilgisini çekecektir.İçinde hediyelik eşyaların satılması ve kafenin bulunması iyi düşünülmüş. Parkın içinde başka etkinlikler olduğu gibi parkın dışında ancak yakın mesafede gezilecek yerler, müzeler var.

2023:12:14 23:19:52
Batuhan

Batuhan

hayvan çeşitliliği fena değildi kış ayı oldugu icin bazı hayvanlar yoktu tanede görüldüğünde farklı canlılara şahitlik etmiş oluyorsunuz

2024:01:18 15:53:14
Duygu Y.

Duygu Y.

Gerek çocuklu aileler için gerek yetişkinler için bence oldukça güzel bir park olmuş 🥰- Hayvanat bahçesi,- Şatonun kendisi,- Korsan gemisi vb görülmeye değer🌸Aracınızla geliyorsanız, tam karşısındaki otoparka park etmeniz lazım.Şatoya kadar yürümek istemiyorum derseniz nostaljik trene binebilirsiniz. Ancak biz her gelişimizde yürüyüşü tercih ediyoruz çok da keyifli oluyor🥰Hem şatonun en üst katında hem de dışarıda kafeler mevcut.

2024:01:15 18:07:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 10:00–17:00
  • Çarşamba 10:00–17:00
  • Perşembe 10:00–17:00
  • Cuma 10:00–17:00
  • Cumartesi 10:00–17:15
  • Pazar 10:00–17:15

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı