Rüyam Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Rüyam Taksi

Rüyam Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Rüyam Taksi, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehir içi ve şehirler arası taksi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Rüyam Taksi, müşterilerine uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlarla çalışan firma, müşterilerine her zaman adil ve şeffaf bir fiyat politikası uygular.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat hizmet verme
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
Rüyam Taksi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar ve her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefler. Güvenilirlik, kalite ve uygun fiyatlarla tercih edilen bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Rüyam Taksi Yorumlar - 1

user314255

Eskişehir Rüyam Taksi Taksi Durağı, şehirde hizmet veren güvenilir ve kaliteli bir taksi durağıdır. Müşteri memnuniyetine önem veren ve güler yüzlü personeli ile taksi hizmeti sunmaktadır. Araçları temiz ve bakımlıdır, şoförler ise tecrübeli ve güvenilirdir. Hızlı ve güvenli bir şekilde istediğiniz yere ulaşmanızı sağlarlar.Puan : 5

6 Ekim 2024
Emine Erduğan

Emine Erduğan

0091 plakalı araç , istediğimiz yere götürmeyi bırak , aklımızla dalga geçti biz nereye gideceğimizi sanki bilmiyoruz … madem sizin kontrolünüzde olacak ulaşım , baştan götürmeyeceğim diyecekti , sabah sabah hasta halimizle günümüzü mahv etti , rüyam taksi 0091

2023:12:13 06:29:04
NURCAN GÜLER

NURCAN GÜLER

Hiç bekletmeden zamanında geliyor teşekkür ederim

2024:01:26 12:03:35
Sümeyra Yıldız

Sümeyra Yıldız

Eşyalarım biraz ağırdı, şoför taksiden inip yardım etmedi bagajı bile açmadı. Para üstümü bile tam vermedi. Sanırım bir daha ne kullanırım ne de çevreme öneririm.

2023:04:24 19:50:33
Ozge Otku

Ozge Otku

Çarşının göbeği Eskişehir merkezinde taksiye ulaşamıyoruz. Acil işim olmasa bu kadar aramazdım. Ne telefon açan var ne zile karşılık gelen var . Hem bekledim hem hiçbir şekilde cevap alamadım ama kapatıp tekrar aradığımda meşgul amacınız hizmet mi mağduriyet mi anlamadım !

2022:11:10 12:10:51
Cosq Batça

Cosq Batça

Bir yan caddeye çağırdım normalde durağa yürüme mesafesi 3-4 dk ama ayağımdan rahatsızlandığım içşn çağırdım 2 dk yere gelmemek için kırk takla attılar ve iptal ettik. İnternetten rastgele çağırdım adamlar 5dk ya geldi. Eskiden mahalle taksimizdi şuan hiç alakaları yok.

2022:09:17 06:41:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı