Akar Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Akar Taksi Eskişehir

Akar Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır. Akar Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Akar Taksi, Eskişehir'de uzun yıllardır taksi sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Şehir içi ve şehirler arası yolculuklarda adil ve uygun fiyatlar
  • Sabit fiyatlar ve açık fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Güvenilir ve zamanında hizmet
Akar Taksi, müşterilerine güvenilir, konforlu ve uygun fiyatlı bir taksi hizmeti sunmaktadır. Şehir içi veya şehirler arası yolculuklarınızda Akar Taksi'yi tercih ederek güvenle seyahat edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Akar Taksi Yorumlar - 1

user314251

Eskişehir Akar Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri de oldukça saygılı ve yardımsever. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

6 Ekim 2024
Serdar Şengöz

Serdar Şengöz

78 plakalı araçtaki şahıs yakında birinden öyle bir dayak yersin o zmaan aklın başına gelir, milleti sıkıştırmaya devam et sen bomboş yolda.

2023:10:24 21:18:43
E. A.

E. A.

Yeni zamlardan sonra fiyatlar uçmuş abartmıyorum 2 km ye 100₺ verdim

2023:08:07 03:00:46
Gamze Çetin

Gamze Çetin

Kesinlikle akar taksi yazıyorsa kaçın binmeyin böyle saygısızlık görmedim adamın bi dövmediği kaldı sen sen diye konuşuyor durağı aradım güzelce uyarmak için müdürlerimidir nedir o dahada kaba ablacım yiaaa diye ağzını yaya yaya konuşuyor yeri gelir günde 5 6 kez taksi kullanırım böyle çirkin davranış ilk defa gördüm

2021:11:20 10:57:49
Rukiye Demirel

Rukiye Demirel

En uzun yoldan nasıl gideceğinizi öğrenmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz, daha çok para verirsiniz

2022:09:29 11:32:57
Feride Nuray Kot

Feride Nuray Kot

Kötü falan diyenler olmuş ama bence iyiydi... Çabuk geldi ve en ideal yoldan gideceğimiz yere vardık.

2021:07:23 14:42:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı