Arı Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Arı Taksi Eskişehir

Arı Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Arı Taksi, güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Arı Taksi, 1995 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, Arı Taksi güvenilir bir taksi firması olarak tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Arı Taksi, adil ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlarla çalışan firma, müşterilerine şeffaf bir hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve deneyimli şoförler
  • Konforlu ve temiz araçlar
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirlerarası seferler
Arı Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Eskişehir'de taksi hizmeti almak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir firma olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Arı Taksi Yorumlar - 1

user314239

Eskişehir Arı Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri de oldukça saygılı ve yardımsever. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

6 Ekim 2024
faruk sacar

faruk sacar

İnsanlıkları berbat para kazanmayı gerçekten hak etmeyen insanlar. Buradan taksi çağırmadan önce 2 kere düşünün. Ben uyarıyımda, sonra hiç istemediğiniz bir muamele ile karşılaşabilirsiniz.

2024:01:06 14:27:16
Hakan Cosgun

Hakan Cosgun

Yer boş olmasına rağmen 2 dakka beklemek için 20 lira para istemek bence insanlık ayıbı..Gözlüklü sakallı beyefendiyi biraz medeniyete davet ediyorum. Eşkiya gibi konuşmak ona hiç birşey kazandırmaz..

2023:11:24 10:50:28
Eymen Özden

Eymen Özden

2 dk için 20₺. Aracımı 2dk. park etmek istedim. Yer boş olmasına rağmen, hoşgörü ile 2 dk park etmeye müsade etmek yerine ücret istemesi ve durak görevlisinin kaba tavırda cabası. Aman tartışmaya da girmeyin direk kavga etmeye hazır. Güzel bir üslup ile taksi durağı demiş olsa hiçbir şey demeyeceğim. Ama üslup boş yer için para istemesi esnaflığa yakışacak bir durum değil maalesef.

2023:10:30 14:05:51
Calinalti H

Calinalti H

Böyle esnaflık olmaz, işleri hizmet etmek değilde tamamen insanlardan para koparmak olmuş. Yazık..

2023:11:24 10:56:08
Beyza-Nur Tali

Beyza-Nur Tali

Hic tavsiye etmem. Yarim saat taksi bekledik kimse gelmedi. Aramamiz sonucu ,,yollar kapali" dendi. Ama ne hikmetse dolu taksileri yanimizdan gecebildi 👎

2023:07:15 17:32:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı