Saray Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Saray Taksi Eskişehir

Saray Taksi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Saray Taksi, güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Saray Taksi, Eskişehir'de uzun yıllardır taksi hizmeti veren köklü bir firmadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli şoförleriyle müşterilerine güvenli ve konforlu bir yolculuk imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Saray Taksi, adil ve rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Sabit ücretler ve kilometre bazlı ücretlendirme seçenekleri ile müşterilerine esnek bir fiyatlandırma politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmeti
Saray Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Güvenilirlik, konfor ve uygun fiyatlarla tercih edilen bir taksi firması olmamızın yanı sıra, deneyimli ve profesyonel ekibimizle her zaman yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Saray Taksi Yorumlar - 1

user314229

Eskişehir Saray Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

6 Ekim 2024
Fatma Nur

Fatma Nur

Elimde parça parça eşyalarım vardı ve evime yakın diye çağırdığım kent taksi “bunlar benim bagajıma sığmaz ve ben inemem kendiniz taşıyın” diye beni yolun ortasında bıraktı. Saray taksinin bir aracı tesadüf üzere sokağımdan geçiyordu eşyalarım var diye sorduğumda tereddütsüz tamam dedi. İnsanlık ölmüş diye düşünürken gerçekten beni o an o şeyden kurtardı. Yardım etmek belki işin asli görevi olmayabilir ama yolda gördüğümüz, tanımadığımız birine bile yardım ediyoruz. Ben çok memnun kaldım. Her şey para değil bazen insanlık da lazım nitekim bugün yaşadığım şeylerden de görebildim. Tekerinize taş değmesin. Aldığınız para kuruşuna kadar helal olsun. 10/10 hizmet çok teşekkür ediyorum…

2024:01:22 12:25:35
Gönül Kisacik-Bayraktar

Gönül Kisacik-Bayraktar

Bu sabah 5.50 de Yalaman camisi civarindan cagirma ziline basarak taksi istedim.10 dakika gecti en az iki sefer daha bastım olabilir taksi yoktur dedim 5 seferde telefon etmeme rağmen telefona cevap veren de olmadı. Sonuç treni kaçırdım ve ben bunu ikinci seferdir yaşıyorum.

2023:03:28 04:08:54
Arzu Köksal

Arzu Köksal

23 tlik yolu bizden 35 kusur aldi dolandi da dolandi .. mahallemizin taksi duragi dedik söför kazikci cikti ses etmedik ama zikkim zehir olsun birde ustune diyor ki buyurun kartim ayni fiyata geri gotururum.. donuste taksi cagirdik ayni yerden geldik daha kisa yol tabi 23 tlye .. sofor bozuntusuna burdan tekrar diyorum parasinda degilde hakkindan fazla aldigin icin zikkim zehir olsun!!!!

2019:08:26 14:07:14
Cennet Mekan

Cennet Mekan

Maşallah çok güler yüzlü şoförleri var diğer duraklardan iyi memnun kaldım

2021:08:23 20:08:58
Bukelamun Bey

Bukelamun Bey

Mükemmel taksi şöförleri tavsiye ederim. Memnunum da.

2020:10:03 10:12:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı