OTO GAR TAKSI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir OTO GAR TAKSİ

Eskişehir OTO GAR TAKSİ, şehirde hizmet veren güvenilir bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

OTO GAR TAKSİ, Eskişehir'de taksi hizmeti veren en eski firmalardan biridir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Şeffaf ücretlendirme
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Hızlı ve güvenilir servis
Eskişehir OTO GAR TAKSİ, müşterilerine güvenilir ve kaliteli bir taksi hizmeti sunmaktadır. Uygun fiyatları, konforlu araçları ve deneyimli personeli ile tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı OTO GAR TAKSI Yorumlar - 1

user314203

Eskişehir OTO GAR TAKSI Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Taksi şoförleri güler yüzlü ve saygılı. Araçlar da oldukça konforlu ve temiz. Hızlı ve güvenli bir şekilde istediğiniz yere ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilebilecek bir taksi durağı.

6 Ekim 2024
Esk' li Lavinya

Esk' li Lavinya

Kısa mesafe olmasına rağmen şansımız yaver gitmiş olsa gerek hemen geldiler. Belki de bir yerden dönüyordu geçerken aldı. 😁 Böyle düşünmeme neden olan şeye gelince; taksi çağırdığımızda nereye gidilecek diye sorulması. Yaw böyle soru sorulmaz değil mi ama?!

2023:11:08 10:56:30
Yunus

Yunus

Taksi çağırmak için aradığımızda nereye gideceğimizi soruyorlar. Eskişehir'de kısa-uzun mesafe muhabbeti yapan belkide tek taksi durağı. Ablam hamile ve sağlık ocağına gitmek için çağırdığımızda kısa mesafe diye gelmediler, yürümek zorunda kaldık. Bu kadar vicdandan yoksunlar. Uzak durun!

2023:09:02 06:42:43
zafer Soylu

zafer Soylu

Kesinlikle tavsiye etmiyorum . Çıkışta tramvay var kredi kartıda geçiyor İnsanın parasıyla rezil olması böyle bi durum olması gerek . Kaba bir şöför 😡 (dayılı ) konuşmalar eğitim şart. ( esnaf şöförler hariç)

2023:09:21 19:12:43
Burak Kürüm

Burak Kürüm

Taksiciler müşteri seçiyor. Yolcuların yüzüne bile bakmıyorlar. Neyseki aralarında temiz esnaf sürücüler var.

2023:01:25 18:24:16
Nermin

Nermin

Binecek yolcu tamamlanmadan arabayı sürmeye çalıştı 80 yaşındaki annem resmen sürüklendi sonrasında 1 kere özür dileme zahmetine bile katlanmadı,ayrıca maske takmıyordu. Çok da kaba bir şofördü. Sürekli taksi kullanıyoruz ama ilk kez böyle saygısız ve kaba bir taksiciye denk geldik.

2021:08:17 20:37:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı