Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Subway

Subway, Eskişehir şehrinde bulunan bir fast food restoranıdır. 1965 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan Subway, dünya genelinde 44.000'den fazla şubesi ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Subway, 1965 yılında Fred DeLuca ve Dr. Peter Buck tarafından Connecticut'ta kurulmuştur. İlk olarak "Pete's Super Submarines" adıyla açılan restoran, daha sonra "Subway" olarak değiştirilmiştir. Bugün dünya genelinde en çok şubesi bulunan fast food zincirlerinden biridir.

Fiyat Politikası

Subway, müşterilerine sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Menüdeki fiyatlar, tercih edilen sandviç veya salata türüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan sandviçler
  • Çeşitli seçeneklerle kişiselleştirilebilen menüler
  • Hızlı ve pratik servis
  • Uygun fiyatlar
Subway, sağlıklı ve lezzetli seçenekleriyle müşterilerine kaliteli bir fast food deneyimi sunmaktadır. Taze malzemeler ve geniş menü seçenekleri ile herkesin damak zevkine uygun bir seçenek bulunmaktadır. Ayrıca hızlı servis ve uygun fiyatlarla da tercih edilen bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Subway Yorumlar - 1

user314019

Eskişehir Subway Metro İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun içindeki yönlendirme tabelaları oldukça açık ve anlaşılır. Ayrıca personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak Eskişehir Subway Metro İstasyonu'nu beğeniyorum.

6 Ekim 2024
Ezgi Uza

Ezgi Uza

Çalışanı 20 dkya yakın arka taraftan çıksında sipariş vereyim diye bekledim, sandviç yemeyi bu kadar istemesem başka bir yerden yemeğimi çoktan almıştım. CAlişan zahmet edip gelipte sipariş alırken sanki zorla calistiriyorlarmis edasıyla ilgisiz ve mutsuzdu.Çalışanlarızı ise alırken ilk bakmaniz gereken guleryuzlu olup olmadığı bence.

2018:10:05 09:05:45
Alperen Ozkan

Alperen Ozkan

Hocam tam olarak kaçta açıyorsunuz ya da dükkanı açıyor musunuz? Şehirde sandviç yiyebileceğimiz tek sandviç dükkanı fakat son 4 gidişimde de kapalıydı... ki abartılı vakitler değil bugün 10buçuk 11 gibi uğradım sabahtan kapalı; yasaktan önce geldim akşam 3-5 sularında kapalı hayır dükkanı kapatıyorsanız haller güvenliğine haber verin bize söylesin boşuna gelmeyelim :D

2021:05:17 18:31:48
Artyom Zaytsev

Artyom Zaytsev

Fiyat performans ürünü diyebilirim lezzetliydi aynı zamanda sandivici hazırlayan Aslı Hanım'a da güler yüzü ve hizmeti için teşekkür ediyorum umarım bozmazsiniz...

2019:12:16 02:41:40
Berkay Avcı

Berkay Avcı

Müşteri ilgisi yok neredeyse. Porsiyonları önemsemeden tam koymuyorlar.Lezzeti yerinde. Bunlar düzeltilirse insanlar mutlu bir şekilde ayrılabilir.

2020:08:15 13:48:58
Nillays

Nillays

Neredeyse hiçbir yerde göremesem de, hizmet ve yemek kalitesi gayet güzeldi. Her ayın 26 sında bir alana bir bedava kampanyasını kaçırmayın!

2020:01:29 13:15:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı