COOLING TECH SOĞUTMA SİSTEMLERİ PROJE TAHHÜT İNŞAAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ ESKİŞEHİR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Cooling Tech Soğutma Sistemleri Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti Eskişehir

COOLING TECH SOĞUTMA SİSTEMLERİ PROJE TAHHÜT İNŞAAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ ESKİŞEHİR, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir soğutma sistemleri firmasıdır. Şehirdeki endüstriyel ve ticari işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır.

Tarihçe

Şirket, 1995 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir ürünleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Hizmetler

  • Endüstriyel soğutma sistemleri
  • Klima ve havalandırma sistemleri
  • Soğuk hava depoları
  • Proje tasarım ve danışmanlık hizmetleri

Fiyat Politikası

COOLING TECH, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Neden COOLING TECH?

COOLING TECH, uzman kadrosu ve tecrübesiyle sektörde öne çıkan bir firmadır. Müşteri odaklı çalışma prensibi ve kaliteli ürünleri ile tercih edilmektedir. İşletmenin sunduğu çözümler, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmakta ve en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı COOLING TECH SOĞUTMA SİSTEMLERİ PROJE TAHHÜT İNŞAAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ ESKİŞEHİR Yorumlar - 1

user314017

Depo hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Personel ilgili ve hızlı bir şekilde işlerini hallediyorlar. Depo düzeni de oldukça düzenli ve temiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Ekim 2024
onur kıpkıp

onur kıpkıp

Yiğit usta ve ekibine sonsuz teşekkürler en iyi fiyatı verip en güzel işçilikle sistemimizi kurdular çok memnunuzEskişehir’den izmire geldiler ve bir günde kurulum yapıp işimizi teslim ettiler 🙏🏼

2023:03:07 19:11:45
Mehmet Son

Mehmet Son

Soğuk Oda yaptirdik hizli sogutma guzel işçilik uygun fiyat

2023:09:20 09:40:16
FATİH SÜREL

FATİH SÜREL

Soguk hava deposu yaptırdım sipariş açtık 10 gün teslim süresi deyip 5 iş gününde teslim ettiler işçilik ve soğutma makinalarında güzel dedikler gibi herşey sıfır kullanmışlar herkese tavsiye ederim herkese önereceğim yiğit bey ve ekibine teşekkürü borç biliriz

2023:03:19 14:48:48
Cem Yıldızay

Cem Yıldızay

Soğuk oda kurulum tahadüt ve proje bizlere de destekleriniz den dolayı yiğit küçük ve değerli ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum

2023:08:12 19:03:09
Serdar Özden

Serdar Özden

Soğuk havası deposu yaptırdık çok memnunuz tavsiye ederiz

2024:01:07 11:32:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı