Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi

Eskişehir Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi

Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi, Eskişehir şehrinde tarım ürünleri depolama ve dağıtım hizmetleri sunan bir şirkettir. 1995 yılında kurulan şirket, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi, rekabetçi fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Müşterilerine uygun fiyatlarla yüksek kaliteli tarım ürünleri sunarak onların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli depolama ve dağıtım hizmetleri
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi, müşterilerine geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmetler ve rekabetçi fiyatlar sunarak tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Uzman kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi Yorumlar - 1

user314003

Eskişehir Altınbilek Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi Depo, kaliteli hizmetleri ve güvenilir depolama imkanlarıyla öne çıkıyor. Personelin ilgili ve profesyonel olması da memnuniyet verici. Ancak depo alanının biraz daha geniş olması ve daha fazla ürünü depolayabilecek kapasiteye sahip olması tercih sebebi olabilir. Genel olarak başarılı bir depo hizmeti sunulduğunu söyleyebilirim.

6 Ekim 2024
mustafa Ulutürk

mustafa Ulutürk

2023:03:14 05:45:24
sefer yıldırımer

sefer yıldırımer

2022:07:26 15:00:19
Mustafa ÖZCAN

Mustafa ÖZCAN

2022:11:29 08:50:59
halil türe

halil türe

2022:08:06 16:33:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–17:30
  • Salı 07:30–17:30
  • Çarşamba 07:30–17:30
  • Perşembe 07:30–17:30
  • Cuma 07:30–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı