Aia Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Aia Club

Aia Club, Eskişehir şehrinde bulunan bir eğlence ve gece kulübüdür. 2005 yılında kurulan işletme, gençlerin ve yetişkinlerin eğlenceli vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır.

Aia Club, canlı müzik performansları, DJ partileri ve özel etkinlikler ile müşterilerine unutulmaz bir gece yaşatmayı hedeflemektedir. Ayrıca, özel organizasyonlar için de kiralama hizmeti sunmaktadır.

  • Günlük ve haftalık programlarla çeşitli etkinlikler sunulmaktadır.
  • Geniş iç mekan ve dış mekan alanları ile farklı atmosferler yaratmaktadır.
  • Kaliteli ve çeşitli içecek seçenekleri bulunmaktadır.
Aia Club, gençlerin ve yetişkinlerin eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir mekandır. Canlı müzik performansları ve özel etkinlikler ile unutulmaz bir gece geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Aia Club Yorumlar - 1

user313913

Eskişehir Aia Club Spa harika bir deneyim sunuyor. Personelin ilgisi ve hizmet kalitesi gerçekten takdire şayan. Spa olanakları da oldukça geniş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

5 Ekim 2024
Furkan Uzun

Furkan Uzun

Türkiye Taekwondo A Milli Takım Sporcusuyum ve 3. Kademe Kıdemli Antrenörüm. spor salonlarını değerlendirmek orada hizmet vermek antrenörlük yapmak için işletmeci veya organizasyon şefi ile görüştüm ve dilenciymişim gibi yarın gel abicim hadi hadi diye bir tepki ile karşılaştım saygısızlık en üst seviyede, profesyonellik ise sıfır. 👎🏻

2023:08:01 08:03:11
Volkan Gun

Volkan Gun

Deniz tatilimden sonra ANEMON hotelinde masaja girmek istedim, karsilasdigim anlar,hizmet ve hijyenik seviyesi asagidaki resimlerde görebilirsiniz.Cok üzgünüm, Eskisehirde böyle birsey görmek korkutucu!Bu SPA bölümü hotelden ayri calisiyormus,ancak insanlar Anemon hoteli diye gidiyor - ve bu business‘e zararli olucakdir.Resepsiyona haber verildi umarim hizli bir dönüs sagliyacaklardir

2021:08:19 09:56:23
deniz özkılıç

deniz özkılıç

Berbat deneyim.Çalışanların birbirinden haberi yok.Çok pisler.Çalışanlardan ve öğretmenlerden azar yemek isterseniz içeri koşun!!

2023:12:17 13:07:06
s o f t i e ༄ g u r l ༄

s o f t i e ༄ g u r l ༄

Tek kelimeyle berbat bir yer. İlk önce tahta şezlonglar çok rahatsızdı. Ve küçük bir kül tablasının içinde ağzına kadar dolu sigara izmaritleri vardı hiç boşaltılmamıştı bile. Yerde bira kapakları vardı. Havuzun yanındaki soyunma odalarına girecektim ama yerler çöp içindeydi sigara izmaritleri, ağaçtan düşen pislikler, çamurlar vardı giremedim. Rahatsız edici sesli müzikler çalıyordu. Özellikle havuza girdiğimde kanalizasyon kokusu gibi iğrenç bir koku vardı. Asla tavsiye etmiyorum çünkü kalite çok düşük.

2022:08:03 11:53:24
Mutlu Celik

Mutlu Celik

Berbat bir yer. Anemon otel ile alakası yok. Anemon otel'e de pes. Böyle pislik bir yeri bünyesinde nasıl barındırabiliyor. Eşim ve çocuğumla 1 saat bile kalamadık. Öncelikle kanalizasyon kokusundan durulmuyor. Her yer çöp içinde. Şarkılar ankara havaları. Oryantal dans falan yapan insanlar var. Rezalet bir otam.

2022:08:03 11:38:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı